Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 4:03
People

Post Malone: Πώς του έσωσε τη ζωή η μικρή κόρη του

Ο Post Malone, ο οποίος είναι πατέρας μίας κόρης δύο ετών, παραδέχθηκε ότι βρισκόταν «δύσκολο μονοπάτι» πριν έρθει στον κόσμο το αγγελούδι του.

Ο Post Malone εξηγεί πώς του έσωσε τη ζωή η μικρή κόρη του.

Ο 29χρονος καλλιτέχνης, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Austin Richard Post, κρατά μυστικό το όνομα της δύο ετών κόρης και έχει κάνει τα αρχικά της τατουάζ στο μέτωπό του.

Την Κυριακή 11 Αυγούστου, ο Post Malone εμφανίστηκε στην εκπομπή «CBS Sunday Morning» και μίλησε για το τραγούδι «Yours» από το νέο άλμπουμ του «F-1 Trillion», στο οποίο φαντάζεται την ημέρα του γάμου της κόρης του.

«Το σκέφτομαι πολύ» είπε και αποκάλυψε ότι έχει «γράψει πάρα πολλά τραγούδια» για το μοναχοπαίδι του.

Ο Post Malone τόνισε στη συνέχεια ότι η αρραβωνιαστικιά του, Jamie και η κόρη του έχουν αλλάξει εντελώς ζωή του.

«Σου αλλάζει τη ζωή με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Αν την ακούσεις να κλαίει, δεν θα την ξεχάσεις ποτέ, ούτε εσύ», είπε.

Επίσης, μίλησε για τη μοναξιά που ένιωθε και εξομολογήθηκε ότι αισθανόταν χαμένος σε ένα «δύσκολο μονοπάτι» πριν γνωρίσει την αρραβωνιαστικιά του, την οποία αποκάλεσε «την καλύτερη μαμά στο σύμπαν», εξηγώντας ότι συνήθιζε να ξεσπά σε δάκρυα και να πίνει συχνά.

«Δεν νιώθω πια έτσι, και αυτό είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα», δήλωσε, προσθέτοντας ότι «έπρεπε» να περάσει από αυτή την εμπειρία για να «ανακαλύψει» ποιος είναι.

Το 2023, ο Post Malone εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο του podcast «Call Her Daddy» όπου αποκάλυψε ότι είχε μειώσει το ποτό για χάρη της κόρης του.

«Υποθέτω ότι το να μην μπορώ να είμαι εκεί για το μωρό μου, είναι ένας νέος φόβος. Γι’ αυτό προσπάθησα να επιβραδύνω το ποτό, για να φροντίσω καλύτερα το σώμα μου», σχολίασε.

Όσον αφορά το «F-1 Trillion», είναι το έκτο άλμπουμ του Post Malone και το πρώτο country άλμπουμ της καριέρας του.

Στις συμμετοχές στα τραγούδια του άλμπουμ ξεχωρίζουν αναμφίβολα τα ονόματα της Dolly Parton και του Tim McGraw, μεταξύ πολλών άλλων.

Επιπλέον, ο Post Malone συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως ο Chris Stapleton (στο «California Sober»), ο Hank Williams Jr. («Finer Things»), ο Brad Paisley («Goes Without Saying»), η Lainey Wilson («Nosedive») και η Sierra Ferrell («Never Love You Again»).

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα τρία singles του άλμπουμ, το «I Had Some Help» με τον Morgan Wallen, το «Pour Me A Drink» με τον Blake Shelton και το «Guy For That» με τον Luke Combs.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News