Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024, 18:53
Sports

Πλέι άουτ Super League: Πολύτιμο βαθμό ο Λεβαδειακός στην Κρήτη, με νίκη μπήκε ο Αστέρας Τρίπολης στο μίνι πρωτάθλημα

Βαθμό στο… σακούλι της παραμονής στη Super League, έβαλε ο Λεβαδειακός, μετά το 1-1 στην έδρα του ΟΦΗ. Με το… δεξί μπήκε ο Αστέρας Τρίπολης στα πλέι άοτ, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-1.

Μετά από ένα “δυνατό” παιχνίδι, ΟΦΗ και Λεβαδειακός έμειναν στο 1-1, με τους Βοιωτούς να «ξεκολλούν» – έστω και προσωρινά – από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα στα πλέι άουτ της Super League..

O Λεβαδειακός αν και προηγήθηκε με την κεφαλιά του Νίκα στο 48′, δεν κράτησε το πολυπόθητο “τρίποντο” καθώς ο ΟΦΗ βγήκε στην επίθεση και ισοφάρισε με την γκολάρα του Μπάκιτς στο 73′. Με το τελικό 1-1 οι Βοιωτοί έφυγαν από το Ηράκλειο με βαθμό ελπίδας στην μάχη της παραμονής, φτάνοντας τους 18 β. Από τη μεριά τους, οι Κρητικοί έφτασαν τους 27 βαθμούς.

Στις 17 νίκες διεύρυνε το αήττητο του απέναντι στον Παναιτωλικό ο Αστέρας Τρίπολης, στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League. Οι Αρκάδες νίκησαν 2-1 στο «Θ. Κολοκοτρώνης», με τον Άλβαρες να διαμορφώνει στο 90΄ το τελικό σκορ, σημειώνοντας και το πρώτο του τέρμα τη φανέλα του Αστέρα.

Με τη νίκη αυτή, ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε τους 28 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από τον Παναιτωλικό, με τις δυο ομάδες να μην έχουν πρόβλημα παραμονής και να βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις στα πλέι άουτ.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News