Πέμπτη 25 Απρίλιος 2024, 10:18
Ευ Ζην

Περιστέρι πολλών αστέρων: Ξωτικά, carousel και πολλές εορταστικές εκδηλώσεις

Ο Δήμος Περιστερίου δίνει και φέτος το δικό του χρώμα στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Μικροί και μεγάλοι από τις 2 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2023 μπορούν να  διασκεδάσουν δωρεάν στις εκατοντάδες εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις.

Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ στην Πλατεία Δημαρχείου – στάση Μετρό “Περιστέρι”, μπορεί κάποιος να βρει το Carousel, το Λούνα Παρκ, τα Γιορτινά Τρενάκια, τη Φάτνη και το εορταστικό εργαστήριο ξωτικών με τον Αϊ Βασίλη.

Καθημερινά διοργανώνονται καλλιτεχνικά δρώμενα στην πλατεία του Δημαρχείου με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, μάγων, αλλά και μεγάλες συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, παρουσιάσεις βιβλίων και μουσικά δρώμενα.

Γύρω από το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και τη Φάτνη δημιουργήθηκε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό, με ειδικό φωτισμό από LED αυξάνοντας τη λάμψη, μειώνοντας κατά 50% την ενεργειακή κατανάλωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, μετατρέποντας το Δημαρχιακό Μέγαρο Περιστερίου, στο πιο φωτεινό και το πιο όμορφο της Αττικής.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News