Τρίτη 18 Ιούνιος 2024, 5:01
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση με Μάκη Βορίδη


Την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή της στην Πάτρα, πραγματοποιεί σήμερα η ∆ΕΕΠ Ν.∆. Αχαΐας.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο εκλογικό κέντρο του κόμματος, Αγίου Ανδρέου και Ερμού, με ομιλητή τον υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη.

Ο κ. Βορίδης στην ομιλία του αναμένεται να αναφερθεί στο διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής και να επισημάνει-μεταξύ άλλων-τα εξής:

«Πολλοί θεωρούν ότι οι ευρωπαϊκές εκλογές, δεν είναι σημαντικές, ότι είναι χαλαρότερη η ψήφος, ότι είναι μια ευκαιρία, άκοπα και χωρίς συνέπειες, να στείλουν πολιτικά μηνύματα. Εκείνο το οποίο θέλουμε να εξηγήσουμε, είναι ότι υπάρχουν μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα για τα οποία θα αποφασίσουν οι πολίτες. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κατεύθυνση που θα πάρει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε κεντρικούς τομείς πολιτικής: την Ευρωπαϊκή Αμυντική Πολιτική, την Κοινή Αγροτική Πολιτική, τη μετανάστευση, την ανταγωνιστικότητα. Ζητήματα που αφορούν και θα επηρεάσουν τον πολίτη. Γι’ αυτό είναι κρίσιμο να υπάρξουν ευρωβουλευτές, οι οποίοι θα υπερασπιστούν τα συμφέροντα της χώρας, και άρα έχει μεγάλη σημασία η υπερψήφιση του ψηφοδελτίου της Νέας ∆ημοκρατίας».

Αναφερόμενος στην μέχρι τώρα πορεία της κυβέρνησης, ο κ. Βορίδης θα υπογραμμίσει: «Εμείς δεν λέμε ότι δεν έχει γίνει ποτέ κανένα λάθος σε μια πενταετή περίοδο διακυβέρνησης. Θα υπάρξουν και λάθη και αστοχίες και παραλείψεις. Λέμε όμως ότι το συνολικό αποτύπωμα είναι θετικό, ότι η στρατηγική είναι θετική, αναπτυξιακή, στρατηγική σταθεροποίησης, μεγέθυνσης των εισοδημάτων. Μια προσπάθεια για να μεγαλώσουμε την οικονομική δραστηριότητα στη χώρα, να θωρακίσουμε την άμυνα της, να προστατέψουμε τα σύνορά της, την αξιοπρέπειά της. Επομένως όλα αυτά είναι ζητήματα που έχει σημασία να εγκριθούν από την ψήφο των πολιτών στις ευρωεκλογές»

Στην αποψινή συγκέντρωση αναμένεται να παραβρεθούν και υποψήφιοι ευρωβουλευτές.πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News