Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024, 19:54
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: Νέα στοιχεία για την Σλοβάκα καλλονή που εξαπατούσε και φέσωνε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις

Τέλος στη δράση της 26χρονης έβαλαν αστυνομικοί. Η γυναίκα είχε γίνει πονοκέφαλος στην Πάτρα. Οι απάτες που έκανε διαδέχονταν η μία την άλλη…

Η συλληφθείσα συστηνόταν «ως αλλοδαπή σύζυγος υψηλόβαθμου στελέχους μεγάλου Οργανισμού». Ζούσε “χλιδάτη” ζωή «φεσώνοντας» ξενοδοχεία για διαμονή και γεύματα. Δεν κατάφερε όμως να ξεγελάσει παρά την εκθαμβωτική παρουσία της, έναν οδηγό ταξί ο οποίος όχι μόνο δεν την πίστεψε αλλά και την κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Η δράση της 26χρονης «καλλονής με το μαύρο σκυλάκι», αποκαλύφθηκε στην Κόρινθο. Τα ξημερώματα της 5ης Δεκεμβρίου είχε καλέσει Ραδιοταξί για να την μεταφέρει από την Ναύπακτο όπου διέμενε, στην Κόρινθο έναντι αμοιβής 200 ευρώ.

Η κατηγορούμενη φτάνοντας στον προορισμό της είπε ότι δεν είχε μετρητά για να τον πληρώσει απέστειλε σε κινητό τηλέφωνο του γιου του οδηγού, εικονικό παραστατικό πείθοντας τον ότι έχει γίνει η μεταφορά του συγκεκριμένου ποσού. Όταν το θύμα αντιλήφθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπακτίας και σε συνεργασία με το αντίστοιχο τμήμα ης Κορίνθου κατάφεραν να την εντοπίσουν και να την συλλάβουν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από την προανάκριση προέκυψε πως η 26χρονη Σλοβάκα είχε διαπράξει ακόμα τρείς απάτες σε ξενοδοχεία και μίνι μάρκετ σε Ναύπακτο και Πάτρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συλληφθείσα έχει απασχολήσει τις αρχές , εκκρεμούσε μάλιστα σε βάρος της ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις απατών που είχε διαπράξει στη χώρα της. Επίσης εκκρεμούσαν περιοριστικοί όροι στη χώρα μας για υποθέσεις διάπραξης απατών κατ΄επανάληψη.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News