Σάββατο 20 Απρίλιος 2024, 8:19
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: Κόντρες «θανάτου» με βροχή από στοιχήματα – Ποντάρουν χρήματα ακόμα και επιχειρηματίες

Οι κόντρες με μηχανή συνεχίζονται στην Πάτρα και οι εικόνες προκαλούν αίσθηση. Οι πρωταγωνιστές μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ανθρώπινες ζωές κρέμονται από μία κλωστή…

Κόντρες με μηχανή, με τους κατοίκους μιας ολόκληρης περιοχής στην Πάτρα να είναι ανάστατοι και να καταγγέλλουν πως η αστυνομία αδιαφορεί προκλητικά. Όχι μόνο δεν έχουν σταματήσει, αλλά με το πέρασμα των ημερών, συγκεντρώνονται στα σημεία δεκάδες άτομα που παίζουν στοιχήματα. Ακόμα και επιχειρηματίες. Με τους κατοίκους της περιοχής, να επαναλαμβάνουν πως είναι θέμα χρόνου να σημειωθεί κάποιο σοβαρότατο ατύχημα και να φτάσουμε στο σημείο να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος» για τις κόντρες στην Περιμετρική στην Πάτρα και το αποκαλυπτικό βίντεο προκάλεσαν σάλο και έγιναν viral στο διαδίκτυο! Στην εφημερίδα έφθασαν και νέες καταγγελίες για κόντρες με διοργάνωση στοιχημάτων στα φανάρια της Κ. Αχαϊας!

Σε φωτογραφία που τραβήχτηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (11-09-2022) βλέπουμε στο σημείο να έχουν  συγκεντρωθεί δεκάδες άτομα (κυρίως άνδρες) από την περιοχή. Μεταξύ αυτών και γνωστοί επιχειρηματίες με «χοντρά πορτοφόλια» που είχαν «προσκληθεί» για να στοιχηματίσουν.

Οι οδηγοί μηχανών και αυτοκινήτων ήταν έτοιμοι και οι αυτοσχέδιοι αγώνες ξεκίνησαν! Και παράλληλα τα στοιχήματα έπεφταν βροχή. Κατά τη διάρκεια του αγώνα είχαν ληφθεί όλα τα… προβλεπόμενα μέτρα ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις και «φασαρίες»!

Οι αγώνες γίνονται κατά μήκος της Πατρών Πύργου με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων σε ένα δρόμο που φέρει τον χαρακτηρισμό «καρμανιόλα»! Οι αυτοσχέδιοι αγώνες γίνονται στην εθνική στο ρεύμα προς Πάτρα καθώς όπως είναι γνωστό μετά την Κ. Αχαϊα ο δρόμος έχει γεμίσει κορίνες οι οποίες περιορίζουν την κυκλοφορία σε μία λωρίδα.

Το Αστυνομικό Τμήμα της Κ. Αχαϊας απέχει από το σημείο που ξεκινούν οι αυτοσχέδιοι αγώνες λίγες εκατοντάδες μέτρα, ωστόσο κανείς δεν «ενοχλεί» διοργανωτές και συμμετέχοντες. Ετσι όλα κυλούν «μέλι γάλα» και για τους συμμετέχοντες στα στοιχηματικά παιγνίδια!

Πλέον τα σημεία για κόντρες στην Πάτρα και τις γύρω περιοχές είναι τέσσερα! Περιμετρική. Πατρών Κλάους, Εθνική μετά την Αμερικής και… κόμβος Κ. Αχαϊας επί της Πατρών Πύργου. Δείτε το βίντεο του pelop.gr, από τις εικόνες που είχαν καταγραφεί πριν από λίγες μόνο μέρες…

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News