Πέμπτη 18 Απρίλιος 2024, 15:56
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: Έχουν αυξηθεί τα περιστατικά κλοπών σε τρόφιμα στα σούπερ μάρκετ

Έχει αυξηθεί το φαινόμενο των κλοπών σε καταστήματα τροφίμων και κυρίως σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ που λειτουργούν σε διάφορες περιοχές της Πάτρας.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους των καταστημάτων, αλλά και τους υπαλλήλους των σούπερ μάρκετ τους τελευταίους μήνες υπάρχει μία αύξηση των περιστατικών κλοπών και αυτό που κάνει εντύπωση σε πολλούς είναι ότι τα περισσότερα από τα περιστατικά αυτά αφορούν σε κλοπές τροφίμων.

Οι επιτήδειοι βάζουν στις τσάντες τους ή και σε σημεία που δεν μπορούν εύκολα να τα βρουν οι αρμόδιοι υπάλληλοι κρουασάν, γιαούρτια, σοκολάτες, ψωμάκια από τοστ και γενικότερα ότι μπορούν να αρπάξουν, ανάλογα με το κατά πόσο τους βολεύει το είδος και η μορφή της συσκευασίας.

Το φαινόμενο αυτό έχει πάρει σημαντικές διαστάσεις, ενώ πρωταγωνιστές είναι πολλές φορές άτομα που δεν κινούν υποψίες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας αγόρια και κορίτσια.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους και τους ανθρώπους που εργάζονται σε σούπερ μάρκετ η αύξηση των κλοπών σε τρόφιμα είναι ένα φαινόμενο που συσχετίζεται με την αύξηση των τιμών, τις ανατιμήσεις και το κύμα ακρίβειας που υπάρχει στην ζωή μας.

Χωρίς όμως αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Πάντως, οι διευθυντές των σούπερ μάρκετ και τα στελέχη τους έχουν πάρει πλέον το μήνυμα και έχουν δώσει εντολή στους υπαλλήλους και κυρίως στους σεκιούριτι να έχουν τον νου τους και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, έτσι ώστε να αποτρέπουν τέτοια περιστατικά.


πηγή: www.patrasevents.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News