Τετάρτη 24 Απρίλιος 2024, 12:34
Culture

Πάτρα: Άνοιξε η καρναβαλική έκθεση στην Αγορά Αργύρη (φωτό)

Άνοιξε χθες Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου στην Αγορά Αργύρη η έκθεση καρναβαλικών αξεσουάρ πληρωμάτων (καπέλα, μάσκες, μικροαντικείμενα και άλλα καρναβαλικά εκθέματα) που πραγματοποιείται στο πλαίσιο εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 6 Μαρτίου, ημέρα λήξης της καρναβαλικής περιόδου.

Στην εναρκτήρια πρώτη μέρα λειτουργίας της έκθεση ξετυλίχτηκε το παιχνίδι «Τερατουργήματα» του 57ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που ήταν εμπνευσμένο από το θέμα «Σημεία και … τέρατα» της διοργάνωσης.

Τα σημεία τα εκθέματα και τα τέρατα στη φαντασία σας. Οι συνθήκες δυσκολεύουν την επί τόπου κατασκευή τεράτων. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πως τα τέρατα είναι ευαίσθητα στον συνωστισμό.

 Η οργανωτική επιτροπή του 57ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού ζήτησε από τα πληρώματα να φωτογραφήσουν τα εκθέματα και να δημιουργήσουν το δικό τους τέρας. «Τερατουργήστε δημιουργώντας ένα κολάζ με τις φωτογραφίες, ό,τι υλικά θέλετε και τη φαντασία σας.

 Ο μόνος περιορισμός είναι πως πρέπει να φαίνονται οι φωτογραφίες. Δύο ή Τρεις διαστάσεις, τα τέρατα κινούνται παντού, χωρίς περιορισμό», ήταν η κατεύθυνση που έδωσε η οργανωτική ομάδα και τα «τερατουργήματά» τους πρέπει να παραδοθούν με τη Σακούλα τους στη λήξη του παιχνιδιού.

Έτσι χτες τα πληρώματα ανέλαβαν δράση φωτογραφίζοντας εκθέματα της έκθεσης.

πηγή: vradini.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News