Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 19:59
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Πάνος Μουζουράκης: Μία ανάσα δροσιάς στο Θέατρο Άλσος

Ο Πάνος Μουζουράκης θα προσφέρει μία ανάσα δροσιάς στο καυτό καλοκαίρι.

Ο ανατρεπτικός Πάνος Μουζουράκης έρχεται στο Θέατρο Άλσος τη Δευτέρα 22 Ιουλίου για μία ξεχωριστή μουσική παράσταση.

Ο Πάνος Μουζουράκης, ένας από τους πιο σημαντικούς και πολυδιάστατους καλλιτέχνες και performer της γενιάς του, έχει ετοιμάσει για το κοινό ένα συναρπαστικό live.

Για ακόμα μία φορά, είναι έτοιμος να μας εντυπωσιάσει με το πληθωρικό ταλέντο του, τον πηγαίο αυθορμητισμό του, τη μοναδική σκηνική παρουσία του και την ιδιαίτερη φωνή του.

 

Από την εμφάνισή του δεν θα λείψουν αγαπημένες επιτυχίες από την προσωπική δισκογραφία του, όπως τα «Μπερδεμένος», «Αυτή Είναι Η Ζωή», «Φίλα Με Ακόμα», «Έπαθα Αγάπη», καθώς και αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια γνωστών καλλιτεχνών.

Το πρόγραμμα θα συμπληρώσουν πολλές μουσικές εκπλήξεις, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει ο πολυπράγμων Πάνος Μουζουράκης σε κάθε ζωντανή εμφάνισή του.

Παράλληλα, θα ακούσουμε, ζωντανά, τραγούδια από την ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Μεγαλώνω», που υπογράφει το δημιουργικό δίδυμο του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Η συναυλία του Πάνου Μουζουράκη στο Θέατρο Άλσος αναμένεται να προσφέρει μία ανάσα δροσιάς στο καυτό καλοκαίρι σε ένα απολαυστικό περιβάλλον.

 

Τον Πάνο Μουζουράκη πλαισιώνουν οι μουσικοί:

Παύλος Καλτουρουμίδης (πλήκτρα), Δημήτρης Καλονάρος (τύμπανα), Δημήτρης Φροσύνης (μπάσο), Αλέξανδρος Πουλιάσης (κιθάρα), Δημήτρης Καραγιάννης (σαξόφωνο), Διονύσης Κοκόλης (τρομπέτα)

Ραντεβού τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Θέατρο Άλσος για μία απολαυστική συναυλία με τον υπέροχο Πάνο Μουζουράκη.

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News