Πέμπτη 7 Δεκέμβριος 2023, 2:50
Μουσική

Πάνος Μουζουράκης: Η σκέψη να διαγωνιστεί στο αμερικανικό «The Voice» και η επεισοδιακή συνέντευξη με τον Justin Timberlake

«Ο Justin Timberlake με κοιτούσε με αηδία και απόγνωση».

Ο Πάνος Μουζουράκης ήταν καλεσμένος του Θάνου Μωριάτη στη ραδιοφωνική εκπομπή «Συζητήσεις στον Ελληνικό 93.2».

Σε μία απολαυστική συνέντευξη ο ανατρεπτικός ερμηνευτής, μίλησε για την ελληνική αντίληψη στα κινήματα όπως το #MeToo, το Black Live Matters και γενικότερα την ενδυνάμωση των αδύναμων όπως τα βλέπει ο ίδιος σε σύγκριση με την εμπειρία του στην Αμερική, την επανεκκίνηση που αποφάσισε να κάνει αλλά και τους μέντορες του, τους οποίους θυμάται με αγάπη.

Αναφερόμενος στο ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως είχε σκεφτεί να συμμετάσχει στην αμερικανική έκδοση του «The Voice».

«Πηγαίνοντας στην Αμερική σκέφτηκα μήπως θα είχε πλάκα ένας κριτής από το “The Voice” της Ελλάδας να διαγωνιστεί στο “The Voice” της Αμερική;», αποκάλυψε.

«Πάνω σε αυτή τη σκέψη έπεσε ο μέντορας μου, Μαρκ, ο οποίος δούλευε στο “The Voice” της Αμερικής και ενώ εκείνος ήταν αυτός που μου είπε το “ναι” στην Ελλάδα, με απέτρεψε για την Αμερική», συνέχισε.

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε επίσης στον Ελληνικό 93,2 και για τη συνέντευξη που πήρε από τον Justin Timberlake το 2020 με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας «Trolls 2» (Οι Ευχούληδες 2).

Ο πολυσχιδής καλλιτέχνης είχε δανείσει τη φωνή του στην ελληνική μεταγλώττιση του «Trolls 2», ενώ ο Justin Timberlake συμμετείχε στο καστ της πρωτότυπης έκδοσης της ταινίας.

«Είχα αγχωθεί γιατί ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι ο χειρότερός μου, βαριέμαι τις ερωτήσεις. Όταν μπήκα στον χώρο της συνέντευξης φερόμουν σαν “Troll”, μπήκα με χαρά και ο Timberlake με κοιτούσε με μία αηδία, μία απόγνωση», θυμήθηκε ο Πάνος Μουζουράκης.

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, ο Πάνος Μουζουράκης μοιράστηκε με τους ακροατές τους Ελληνικού 93.2 μοναδικές unplugged ερμηνείες.

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News