Τρίτη 18 Ιούνιος 2024, 5:58
Sports

Παναθηναϊκός: Παράταση στην αγωνία με Μαουρίτσιο Σάρι


Λίγο παραπάνω χρόνο χρειάζεται ο Μαουρίτσιο Σάρι, προκειμένου να δώσει την οριστική του απάντηση στον Παναθηναϊκό. Το “τριφύλλι” είπε “ναι” στον Ιταλό προπονητή.

Συνεχίζεται η αγωνία και η αναμονή στον Παναθηναϊκό, για το θέμα του νέου προπονητή της ομάδας και την περίπτωση του Μαουρίτσιο Σάρι.

Σε νεότερη επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του “τριφυλλιού” αργά το βράδυ της Τρίτης (04.06.2024)- ο Ιταλός προπονητής ζήτησε επιπλέον -μικρό- χρονικό περιθώριο,πιθανότατα μίας ημέρας, για να δώσει την οριστική απάντησή του στην πρόταση που του έχουν καταθέσει εδώ και ένα δεκαήμερο οι “πράσινοι”.

Ο 65χρονος τεχνικός είχε συνάντηση το βράδυ της Τρίτης (04.06) με συνεργάτες του, τους εκπροσώπους του αλλά και τον δικηγόρο του για να “ζυγίσει” όλα τα δεδομένα. Στην αμέσως προηγούμενη κουβέντα που είχε κάνει με τους “πράσινους” την Κυριακή (02.06), είχε τονίσει πως θα έδινε την απάντησή του εντός της χθεσινής (04.06) ημέρας.

Εντέλει, επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και ζήτησε ένα έξτρα χρονικό περιθώριο, προκειμένου να απαντήσει, με τους “πράσινους” να συναινούν και να περιμένουν, γνωρίζοντας πως ακριβώς επειδή είναι μία πραγματικά ξεχωριστή περίπτωση προπονητή, αξίζει να περιμένουν λίγο ακόμα.πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News