Πέμπτη 25 Απρίλιος 2024, 19:37
Sports

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο 90-77: Μπέικον και Λι έσπασαν τα ρεκόρ και χάρισαν την έκτη νίκη στην Euroleague

Ύστερα από ένα παιχνίδι θρίλερ, το οποίο κρίθηκε στην παράταση, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο με 90-77 στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της Euroleague και ανέβηκε στο 6-6. Μπέικον και Λι έσπασαν τα ρεκόρ και οδήγησαν τους πράσινους σε μία τεράστια νίκη.

Τι κι αν ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τους Γουόλτερς και Γκριγκόνις, τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμα και με 15 πόντους στην τρίτη περίοδο, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς έδειξε ψυχή και χαρακτήρα και κατάφερε να κάνει την ανατροπή κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, φτάνοντας σε μία τεράστια νίκη.

Όλα έδειχναν ότι οι Ιταλοί θα κατάφεραν να αλώσουν το ΟΑΚΑ, ωστόσο ο Ντουέιν Μπέικον και ο Πάρις Λι είχαν διαφορετική άποψη. Με εμφανίσεις καριέρας, οι δύο Αμερικανοί μπόρεσαν να φέρουν τούμπα το παιχνίδι και να το στείλουν στην παράταση (72-72). Ο Μπέικον θα μπορούσε, μάλιστα, να τελειώσει την αναμέτρηση στην κανονική διάρκεια, αλλά αστόχησε στο σουτ της νίκης.

Στο έξτρα πεντάλεπτο, ο Παναθηναϊκός κατάπιε την Αρμάνι Μιλάνο και πανηγύρισε την έκτη φετινή νίκη του στην Euroleague και τέταρτη συνεχόμενη που τον βάζει για τα καλά σε τροχιά οκτάδας. Όγδοη σερί ήττα για την Αρμάνι, η οποία έχει ρόστερ για Final Four, αλλά βρίσκεται στην τελευταία θέση με ρεκόρ 3-9 και οκτώ σερί ήττες!

Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ήταν ο Ντουέιν Μπέικον. Ο Αμερικανός φόργουορντ σημείωσε 31 πόντους (ρεκόρ καριέρας στην Euroleague) με 9/12 δίποντα, 2/8 τρίποντα και 7/9 βόλες, ενώ είχε ακόμα 7 ριμπάουντ.

Ρεκόρ καριέρας στη διοργάνωση έκανε και ο τρομερός Πάρις Λι με 22 πόντους. Ο Αμερικανός γκαρντ έπαιξε και για τον απόντα Γουόλτερς, προσθέτοντας 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα.

Περισσότερα σε λίγο…

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News