Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 12:22
People

Οπαδός του Donald Trump κατέστρεψε υπογεγραμμένη κιθάρα της Taylor Swift

Ένας οπαδός του Donald Trump αντέδρασε στην υποστήριξη της Taylor Swift προς την Kamala Harris για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, με μία ιδιαίτερα ασυνήθιστη πράξη. Κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο Τέξας, ο άνδρας αγόρασε μια υπογεγραμμένη κιθάρα της τραγουδίστριας για 4.000 δολάρια και στη συνέχεια την κατέστρεψε με ένα σφυρί.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στην εκδήλωση Ellis County Wild Game Dinner, κοντά στο Ντάλας. Η κιθάρα, με θέμα την περιοδεία «The Eras Tour» της Swift, βγήκε σε δημοπρασία, και ο άγνωστος άνδρας τη χτύπησε στο έδαφος, προκαλώντας την έκπληξη των παρευρισκομένων. Παρότι η σκηνή χαρακτηρίστηκε ακραία, ο άνδρας γελούσε και το κοινό τον επευφημούσε.

Το βίντεο έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα, με πολλούς να συνδέουν την πράξη με την πρόσφατη στήριξη της Taylor Swift στην Kamala Harris. Ωστόσο, οι διοργανωτές επιβεβαίωσαν ότι η κιθάρα είχε δοθεί πριν από την πολιτική τοποθέτηση της τραγουδίστριας και δεν υπήρχε πρόθεση να καταστραφεί.

Ένας εκπρόσωπος της εκδήλωσης δήλωσε ότι η πράξη δεν ήταν «κακόβουλη», αλλά «χιουμοριστική», και εξέφραζε την αντίθεση του άνδρα στον ρόλο των διασημοτήτων στην πολιτική. Πρόσθεσε επίσης ότι το περιστατικό θεωρήθηκε «αστείο» από το κοινό και σημείωσε ότι το 100% των εσόδων θα διατεθεί σε τοπικά προγράμματα για νέους και αγροτική εκπαίδευση.

Η Taylor Swift είχε ανακοινώσει την υποστήριξή της προς την Kamala Harris, χαρακτηρίζοντάς την ως «σταθερή και χαρισματική ηγέτιδα», ενώ τόνισε τη σημασία της ηρεμίας στην ηγεσία της χώρας.

Η 34χρονη τραγουδίστρια ολοκλήρωσε τον Αύγουστο το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας της «The Eras Tour», καταρρίπτοντας το ρεκόρ για τον καλλιτέχνη με τις περισσότερες συναυλίες στο Στάδιο Wembley σε μια χρονιά. Τιμητικά, το γήπεδο της δώρισε μια ειδικά σχεδιασμένη κιθάρα, ενώ έχει προταθεί να της απονεμηθεί η τιμή της Ελευθερίας της Πόλης του Λονδίνου.

Η Taylor Swift θα επιστρέψει στη σκηνή στις 18 Οκτωβρίου στο Μαϊάμι και θα ολοκληρώσει την περιοδεία της τον Δεκέμβριο στον Καναδά.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News