Τρίτη 2 Ιούλιος 2024, 11:45
Sports

Ολυμπιακός: Το δεύτερο μέρος της παρακάμερας από την κατάκτηση του Conference League


Ο Ολυμπιακός με αφορμή την συμπλήρωση ενός μήνα από την κατάκτηση του Conference League, ανέβασε στο επίσημο κανάλι του στο YouTube το δεύτερο μέρος από την παρακάμερα της ιστορικής ημέρας.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε με ονειρικό τρόπο τη φετινή χρονιά, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το Conference League, με τους Πειραιώτες να γίνονται η πρώτη ελληνική ομάδα που κερδίζει ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή την συμπλήρωση ενός μήνα από το συγκεκριμένο ιστορικό γεγονός, ο Ολυμπιακός θέλησε να ανεβάσει στο επίσημο κανάλι του στο YouTube την παρακάμερα από τις καλύτερες στιγμές της «μαγικής» βραδιάς

Από την συνοδεία στο πούλμαν, το τραγούδι, αλλά και η φαντασμαγορική γιορτή στον Πειραιά, ο οποίος υποδέχτηκε τους Κυπελλούχους Ευρώπης και «πλημμύρισε» από πλήθος κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τρόπαιο του Conference League μαζί με εκείνο του Youth League που κατακτήθηκε από τους νέους του συλλόγου, κάνει το tour σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου οι φίλοι του Ολυμπιακού να φωτογραφηθούν και να δουν από κοντά το συγκεκριμένο τρόπαιο.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News