Τετάρτη 3 Ιούλιος 2024, 0:07
Store

Ολυμπιακός: Η κατάκτηση του Conference League σε billboard στην Times Square


Ο Ολυμπιακός και η κατάκτηση του Conference League έπαιξαν σε έναν από τους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου. Στην Times Square η κορυφαία ερυθρόλευκη στιγμή.

Ο Ολυμπιακός έζησε την πιο λαμπρή στιγμή της ιστορίας του, κατακτώντας το Conference League στις 29 Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Πειραιώτες σήκωσαν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας τους στο ποδόσφαιρο και το αμερικανικό χρηματιστήριο «Nasdaq» έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Πειραιά στο κέντρο της Νέας Υόρκης.

Συγκεκριμένα, στην εμβληματική πλατεία της Νέας Υόρκης «Times Square», όπου συγκεντρώνονται εκατομμύρια άνθρωποι καθημερινά, το Nasdaq billboard παίζει στις οθόνες του την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό.

«Ο Νasdaq συγχαίρει τον Ολυμπιακό της Ελλάδας για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League το 2024», γράφει το μήνυμα που παίζει στο billboard.

Το βίντεο δείχνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη τη στιγμή της απονομής, σκηνές από τον Πειραιά, ενώ στο φινάλε πέφτει το σήμα του Ολυμπιακού με το νέο αστέρι που προστέθηκε.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News