Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 3:44
People

Olivia Rodrigo και Louis Partridge έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους ως ζευγάρι στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Η Olivia Rodrigo συνόδευσε τον Louis Partridge στην πρεμιέρα της νέας σειράς του.

Η Olivia Rodrigo και ο Louis Partridge έδειχναν ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλον κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας για το 2024.

Η 21χρονη τραγουδίστρια, η οποία μόλις ολοκλήρωσε το δεύτερο σκέλος της περιοδείας της στις ΗΠΑ, πέρασε το Σαββατοκύριακο συνοδεύοντας τον Louis Partridge στην πρεμιέρα της επερχόμενης περιορισμένης σειράς «Disclaimer» του Apple TV+, ένα ψυχολογικό θρίλερ σε σκηνοθεσία του Alfonso Cuarón, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Cate Blanchett.

Όπως σημειώνει το The Hollywood Reporter, η Olivia Rodrigo και ο Louis Partridge έκαναν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνισή τους ως ζευγάρι σε δημόσια εκδήλωση.

Η Olivia Rodrigo και ο Louis Partridge δεν έκαναν την τυπική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στο Palazzo del Cinema για την πρεμιέρα του «Disclaimer» την Πέμπτη 29 Αυγούστου, αλλά παρακολούθησαν μαζί μία δεξίωση στο Hotel Excelsior, καθώς και μία δεξίωση στο Palazzina Grassi μετά την προβολή της σειράς.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ο Βρετανός ηθοποιός απαθανατίστηκαν σε αυθόρμητες στιγμές σε επιλεγμένες φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις της Βενετίας, με τον Louis Partridge να δίνει ένα γλυκό φιλί στο κεφάλι της Olivia Rodrigo σε ένα χαριτωμένο στιγμιότυπο.

Σε μία άλλη στιγμή, ο Louis Partridge φωτογράφησε την Olivia Rodrigo με τη δική του κάμερα.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Rodrigo εθεάθη να τραβάει βίντεο με το κινητό της ενώ το «Disclaimer» έλαβε ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα στον κινηματογράφο Sala Grande της Βενετίας.

Όταν ο Partridge κάθισε στη θέση του ανάμεσα στους ηθοποιούς της σειράς, γύρισε να κοιτάξει την τραγουδίστρια και εκείνη του έστειλε ένα γλυκό φιλί στον αέρα.

Το Σαββατοκύριακο, ο Louis Partridge δημοσίευσε επίσης στις ιστορίες του λογαριασμού του στο Instagram μία ρομαντική φωτογραφία του ζευγαριού από τη Βενετία, όπου κρατιούνται χέρι – χέρι και κοιτάζονται στα μάτια.

Οι φήμες ότι η Olivia Rodrigo και ο Louis Partridge είχαν σχέση άρχισαν να κυκλοφορούν τον Οκτώβριο του 2023 και δύο μήνες αργότερα φάνηκε ότι το ειδύλλιο ήταν αληθινό, χάρη σε μία στιγμή γεμάτη τρυφερότητα σε ένα βενζινάδικο που αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι.

Τον Ιούνιο, η τραγουδίστρια έστειλε στον ηθοποιό του «Enola Holmes» ένα γλυκό μήνυμα γενεθλίων στο Instagram, όπου αποκάλεσε «angel boy» (αγόρι – άγγελο).

Στη σειρά «Disclaimer», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Renée Knight, ο Louis Partridge εμφανίζεται στον ρόλο του Jonathan Brigstocke.

Το καστ τη σειράς περιλαμβάνει επίσης τους Cate Blanchett, Kevin Kline, Sacha Baron Cohen, Kodi Smit-McPhee, Lesley Manville, Leila George και Hoyeon.

Τα δύο πρώτα επεισόδια του «Disclaimer» θα κυκλοφορήσουν στο Apple TV+ στις 11 Οκτωβρίου και τα υπόλοιπα νέα επεισόδια θα ακολουθούν κάθε Παρασκευή.

Η Olivia Rodrigo, η οποία βρίσκεται σε ένα σύντομο διάλειμμα από την παγκόσμια περιοδεία της «Guts World Tour», θα επιστρέψει στη σκηνή στις 15 Σεπτεμβρίου στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News