Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 1:43
Ξένη Μουσική

Οι Stray Kids συνεχίζουν την κυριαρχία τους με το νέο mini album «ATE»

 

Οι Stray Kids βάζουν φωτιά στο καλοκαίρι του 2024.

Οι Stray Kids κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο νέο mini album τους με τίτλο «ATE».

Το mini-album χαρακτηρίζεται από τη μοναδική χαρούμενη ενέργεια των Stray Kids και την τολμηρή φιλοδοξία τους να κυριαρχήσουν στην εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή αυτό το καλοκαίρι.

Ο τίτλος του «ATE» είναι επίσης ένα λογοπαίγνιο με τον αριθμό των οκτώ μελών των Stray Kids στα αγγλικά.

 

Το νέο mini album περιλαμβάνει το single «Chk Chk Boom», το οποίο συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video με τη συμμετοχή των διάσημων ηθοποιών Ryan Reynolds και Hugh Jackman στους ρόλους του Deadpool και του Wolverine.

Το «ATE» αποτελείται από οκτώ τραγούδια συνολικά: τα «Chk Chk Boom», «Mountains», «JJam», «I Like It», «Runners», «Twilight», «Stray Kids» και «Chk Chk Boom (Festival Ver.)».

Την παραγωγή του άλμπουμ έχουν επιμεληθεί οι Bang Chan, Changbin και Han των Stray Kids μέλη της εσωτερικής ομάδας παραγωγής του συγκροτήματος, 3RACHA.

Επιπλέον, ο Felix παρουσιάζει το δημιουργικό ταλέντο συνυπογράφοντας το «Runners».

 

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι Stray Kids ανέβηκαν στη σκηνή ως headliners του μουσικού φεστιβάλ I-Days στο Μιλάνο, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκαν στο BST Hyde Park στο Λονδίνο.

Στις 2 Αυγούστου, οι Stray Kids θα εμφανιστούν ως headliners στο Lollapalooza στο Σικάγο, βάζοντας φωτιά το καλοκαίρι του 2024 με τις εμφανίσεις τους σε τρία μεγάλα μουσικά φεστιβάλ.

Το «ATE»  είναι η επόμενη δισκογραφική δουλειά των Stray Kids μετά την κυκλοφορία του mini album «Rock-Star», με lead single το «LALALALA», τον Νοέμβριο του 2023.

Το «Rock-Star» έγινε το τέταρτο συνεχόμενο άλμπουμ των Stray Kids που έκανε ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Επίσης, κατέκτησε επίσης την κορυφή του Official Album Sales Chart της IFPI για την Ελλάδα με τα άλμπουμ τις υψηλότερες φυσικές πωλήσεις και ήταν το ένατο άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως για το 2023.

 

Τον Μάιο, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το single «Lose My Breath», μία επική συνεργασία με τον Charlie Puth.

Τον Νοέμβριο του 2023, οι Stray Kids έλαβαν το βραβείο του Κορυφαίου K-Pop Άλμπουμ για το «★★★★★» (5-Star) στα Billboard Music Awards 2023.

Οι Stray Kids έγιναν το πρώτο K-pop boy band τέταρτης γενιάς που κέρδισε το βραβείο και επίσης το δεύτερο K-pop boy band μετά τους BTS.

Η κυριαρχία τους συνεχίστηκε και το 2024, με τους Stray Kids να κερδίζουν το βραβείο του Καλύτερου Συγκροτήματος στα People’s Choice Awards 2024 τον Φεβρουάριο και το βραβείο του K-Pop Άλμπουμ της Χρονιάς στα iHeartRadio Music Awards 2024 τον Απρίλιο.

Με το «ATE», οι Stray Kids αποδεικνύουν για άλλη μία φορά ότι δεν φοβούνται να πειραματιστούν και να εξελιχθούν, παραμένοντας πιστοί στην αυθεντικότητά τους και στο μοναδικό τους μουσικό ύφος.

Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό για τους Bang Chan, Lee Know, Changbin, Hyunjin, Han, Felix, Seungmin και I.N, καθώς συνεχίζουν να κατακτούν την παγκόσμια μουσική σκηνή με το ταλέντο, την ενέργεια και την αφοσίωσή τους.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News