Σάββατο 20 Απρίλιος 2024, 11:50
Μουσική

Οι Spice Girls προσκλήθηκαν να τραγουδήσουν στο πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ

«Η πρόσκληση έχει γίνει και είναι τώρα στα χέρια τους».

Οι Spice Girls προσκλήθηκαν να εμφανιστούν στη συναυλία για το πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μία τεράστια συναυλία θα πραγματοποιηθεί για να εορταστούν τα 70 χρόνια βασιλείας της βασίλισσας Ελισάβετ και η Emma Bunton, η Geri Horner, η Mel B, η Melanie C και η Victoria Beckham έλαβαν πρόσκληση να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Μία πηγή δήλωσε στη στήλη «Bizarre» της εφημερίδας «The Sun»: «Οι επικεφαλής του BBC είναι αποφασισμένοι να διοργανώσουν ένα show που θα μείνει αξέχαστο και ποιο συγκρότημα είναι πιο εμβληματικό από τις Spice Girls;».

«Η πρόσκληση έχει γίνει και είναι τώρα στα χέρια των κοριτσιών», αποκάλυψε η πηγή.

«Δεν είναι μυστικό ότι μετάνιωσαν που απέρριψαν μία παρόμοια ευκαιρία για το Διαμαντένιο Ιωβηλαίο και όλες τους τρέφουν βαθύ σεβασμό για τη Βασιλική Οικογένεια και τη Βασίλισσα», πρόσθεσε.

Melanie C

Η τελευταία φορά που και τα πέντε μέλη των Spice Girls εμφανίστηκαν μαζί ήταν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012.

Το 2019, οι Spice Girls επανενώθηκαν, χωρίς τη Victoria Beckham, για μία εορταστική περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για τον εορτασμό του πλατινένιου ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με αποκορύφωμα την κήρυξη ενός τετραήμερου αργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Πέμπτη 2 έως την Κυριακή 5 Ιουνίου.

«Η αργία θα δώσει την ευκαιρία στις κοινότητες και τους ανθρώπους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο να συγκεντρωθούν για να γιορτάσουν το ιστορικό ορόσημο», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Οι τετραήμεροι εορτασμοί θα περιλαμβάνουν δημόσιες εκδηλώσεις και κοινοτικές δραστηριότητες, καθώς και εθνικές στιγμές απολογισμού για τα 70 χρόνια θητείας της Ελισάβετ στον βασιλικό θρόνο.

Το BBC θα διοργανώσει και θα μεταδώσει μία ειδική ζωντανή συναυλία από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στην οποία θα συμμετάσχουν μερικοί από τους μεγαλύτερους αστέρες του θεάματος στον κόσμο για να «γιορτάσουν τις πιο σημαντικές και χαρούμενες στιγμές από τις επτά δεκαετίες ηγεμονίας της Βασίλισσας».

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News