Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 3:09
Ξένη Μουσική

Οι Paramore ευχαριστούν την Taylor Swift για τη συμμετοχή τους στο «The Eras Tour»

«Σε αγαπάμε», έγραψαν οι Paramore στην Taylor Swift.

Οι Paramore ευχαρίστησαν την Taylor Swift που τους έδωσε την ευκαιρία να ανοίξουν τις συναυλίες της θριαμβευτικής περιοδείας της «The Eras Tour».

Το συγκρότημα άνοιξε και τις 48 συναυλίες του ευρωπαϊκού σκέλους του «The Eras Tour» αυτό το καλοκαίρι, αφού συνόδευσε την Taylor Swift και στις δύο πρώτες συναυλίες της τεράστιας περιοδείας στο Glendale της Αριζόνα τον Μάρτιο του 2023.

Οι Paramore, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς την Taylor Swift για την ευκαιρία που τους έδωσε να είναι μέρος αυτής της ιστορικής περιοδείας, δημοσιεύοντας μία κοινή φωτογραφία τους και ένα μήνυμα γεμάτο αγάπη και εκτίμηση.

«Σε ευχαριστούμε που μας ζήτησες να είμαστε μέρος μιας τόσο απίστευτης στιγμής στη ζωή και την καριέρα σου», έγραψαν.

«Λατρέψαμε να εμφανιζόμαστε για τους Swifties, λατρέψαμε να παρακολουθούμε πώς αφηγείσαι την ιστορία της ζωής σου μέσα από αυτό το σόου. Και πραγματικά ερωτευτήκαμε όλο το συνεργείο σου», συνέχισαν.

«Συγχαρητήρια για ένα ακόμα σκέλος αυτής της γιγαντιαίας, ιστορικής περιοδείας. Σε αγαπάμε! – Paramore», πρόσθεσαν.

Η φιλία μεταξύ της Hayley Williams, της τραγουδίστριας των Paramore, και της Taylor Swift μετράει χρόνια.

Σε συνέντευξή της στο Uproxx, η Hayley Williams αναφέρθηκε στη μακροχρόνια πορεία τους στη μουσική βιομηχανία, τονίζοντας πόσο σπάνιο είναι να επιβιώνουν καλλιτέχνες για τόσο πολλά χρόνια.

«Ξέρω πόσο σπάνιο είναι να καταφέρνεις να κρατήσεις τόσο πολύ στον χώρο της μουσικής», σημείωσε.

«Είναι εκπληκτικό το πόσα έχει ξεπεράσει και όχι μόνο κατάφερε να επιβιώσει, αλλά και να βελτιώνεται ως καλλιτέχνης και να μεγαλώνει τη δημοτικότητά της», είπε για την Taylor Swift.

«Είμαστε σε αυτό τον χώρο εξίσου πολύ και έχουμε πραγματικά επιβιώσει πολλά, είτε αυτά ήταν από δικά μας λάθη είτε από τη βιομηχανία γενικότερα και τον κόσμο», τόνισε.

Αυτές οι κοινές εμπειρίες τους στη μουσική βιομηχανία, με όλες τις προκλήσεις και τις δοκιμασίες, αποτέλεσε τη βάση για τη δημιουργία μιας δυνατής και αυθεντικής φιλίας μεταξύ της Hayley Williams και της Taylor Swift.

«Το να μπορώ να εμφανίζομαι με μία καλλιτέχνιδα σαν αυτή συμβολίζει για εμένα πόσο καιρό κάνουμε σε αυτό το ταξίδι και πόσα έχουμε δει. Τώρα, ήρθε η ώρα να περάσουμε ένα διασκεδαστικό καλοκαίρι», πρόσθεσε η τραγουδίστρια των Paramore.

Μία από τις πιο αξέχαστες στιγμές της περιοδείας ήταν σίγουρα για τη Hayley Williams η εμφάνισή της δίπλα στην Taylor Swift τον Ιούνιο για να τραγουδήσουν τη συνεργασία τους στο «Castles Crumbling» από το «Speak Now (Taylor’s Version)» (2023).

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ερμήνευσαν το «Castles Crumbling» ζωντανά στη σκηνή, προσφέροντας μία μοναδική στιγμή στους θεατές.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News