Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 14:16
Ξένη Μουσική

Οι Oasis ενδέχεται να κυκλοφορήσουν ένα live άλμπουμ από την επερχόμενη επανένωσή τους

Ο Liam και ο Noel Gallagher θα επανενωθούν στη σκηνή το επόμενο καλοκαίρι για πρώτη φορά από τη δύσκολη διάσπαση της μπάντας το 2009, και αναμένεται να τους προσφερθεί μια γενναιόδωρη συμφωνία για την ηχογράφηση των συναυλιών για ένα ζωντανό άλμπουμ.

Μια πηγή ανέφερε στη στήλη Bizarre της εφημερίδας The Sun: «Η επανένωση των Oasis είναι μια ιστορική στιγμή και αυτές οι συναυλίες θα συζητούνται για δεκαετίες. Πολλοί γύρω από τους αδελφούς πιστεύουν ότι πρέπει να αποτυπώσουν αυτές τις εμφανίσεις.

»Ένα ζωντανό άλμπουμ από την επανένωση των Oasis θα μπορούσε να είναι τόσο εμβληματικό όσο το ‘Live At Leeds’ των The Who το 1970 ή το ‘Live At Wembley ’86’ των Queen.

»Θα αποτυπώσει την ροκ ‘ν’ ρολ αλχημεία που συμβαίνει όταν ο Noel και ο Liam είναι μαζί στη σκηνή.

»Μέχρι τη στιγμή που θα παίξουν το επόμενο καλοκαίρι, θα έχουν περάσει 16 χρόνια από την τελευταία τους εμφάνιση μαζί και ο ήχος θα έχει εξελιχθεί – και αυτό είναι κάτι ξεχωριστό.

»Οι συναυλίες είναι ακόμη μακριά και οι Oasis επικεντρώνονται προς το παρόν σε αυτές.

»Αλλά ο Noel και ο Liam θα ήταν τρελοί αν δεν ηχογραφούσαν την επανένωσή τους σε ένα ζωντανό άλμπουμ.»

Η μπάντα αναμένεται να δώσει πολλές συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, με τις ημερομηνίες τους στο Wembley ή στο Manchester να είναι πιθανές για την ηχογράφηση του ζωντανού άλμπουμ.

Υπήρξαν επίσης πρόσφατες αναφορές ότι θα μπορούσαν να κάνουν περιοδεία στις ΗΠΑ.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News