Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 3:44
Ξένη Μουσική Συναυλίες

Οι Il Volo επιστρέφουν στην Αθήνα

 

Μία μαγική βραδιά με τους Il Volo.

Μετά από τις δύο sold out εμφανίσεις τους στην Ελλάδα την περσινή χρονιά, οι Il Volo επιστρέφουν στην Αθήνα και υπόσχονται μία συναυλία που θα μείνει αξέχαστη.

Το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να μοιραστεί με τους τρεις τενόρους, τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες από την κλασική και μοντέρνα μουσική σκηνή τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024 στο Γήπεδο Tae Κwon Do στο Παλαιό Φάληρο.

Οι Il Volo θα μας χαρίσουν μία μαγική βραδιά με εκπληκτικές ερμηνείες από τραγούδια που γνωρίζουμε και αγαπάμε, με το γνωστό πάντα χιούμορ τους και τη διάδρασή τους με το κοινό.

 

Το ιταλικό μουσικό συγκρότημα αποτελείται από τρεις τραγουδιστές: τους τενόρους Piero Barone και Ignazio Boschetto, και τον βαρύτονο Gianluca Ginoble.

Οι Il Volo δημιουργήθηκαν το 2009 και γρήγορα κέρδισαν διεθνή αναγνώριση χάρη στο μοναδικό ύφος του, που συνδυάζει την όπερα με την pop μουσική (popera).

Το 2015, μετά τη νίκη του στο μουσικό φεστιβάλ του Sanremo, οι Il Volo εκπροσώπησαν την Ιταλία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Grande Amore», κατακτώντας την τρίτη θέση.

Έχουν κυκλοφορήσει πολλούς δίσκους, μεταξύ των οποίων τα «Il Volo» (2010), «We Are Love» (2012), «Grande Amore» (2015), «Il Volo Sings Morricone» (2021) και το πιο πρόσφατο «Ad Astra» (2024).

 

Οι Il Volo έχουν περιοδεύσει εκτενώς σε όλο τον κόσμο και έχουν εμφανιστεί σε μερικούς από τους πιο διάσημους χώρους συναυλιών, όπως το Radio City Music Hall στη Νέα Υόρκη και το Royal Albert Hall στο Λονδίνο.

Επίσης, έχουν συνεργαστεί με πολλούς διάσημους καλλιτέχνες όπως η Barbra Streisand και ο Plácido Domingo.

Με τις δυνατές φωνές τους, την εντυπωσιακή παρουσία τους στη σκηνή και την ικανότητά τους να γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ κλασικής και σύγχρονης μουσικής, οι Il Volo έχουν κερδίσει τις καρδιές εκατομμυρίων θαυμαστών σε όλο τον κόσμο.

Συνεχίζουν να ηχογραφούν και να περιοδεύουν, εδραιώνοντας τη θέση τους ως ένα από τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα μουσικά συγκροτήματα της εποχής μας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια αξέχαστη βραδιά τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στο Γήπεδο Tae Κwon Do με τους Il Volo, ένα συγκρότημα που έχει καταφέρει να συνδυάσει την κλασική μουσική με τη μοντέρνα pop, δημιουργώντας ένα μοναδικό και αγαπημένο μουσικό στυλ.

 

Πληροφορίες

Il Volo

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024
Γήπεδο Tae Κwon Do (Κλειστό Παλαιού Φαλήρου)

Ώρα έναρξης: 20:00

Διάθεση εισιτηρίων

• Online: more.com
• Τηλεφωνικά στο 211 77 00 000
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Viva Spot Τεχνόπολης

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News