Κυριακή 7 Ιούλιος 2024, 3:35
Ελληνική Μουσική

Οι Billeon φέρνουν την επανάσταση στην ελληνική dance σκηνή με το «Panka»


Οι Billeon είναι οι αρχιτέκτονες του νέου ήχου της ελληνικής dance μουσικής.

Οι Billeon συνεχίζουν το ταξίδι τους στον συναρπαστικό κόσμο της dance μουσικής με το νέο single «Panka», ένα τραγούδι γεμάτο ρυθμό και ενέργεια.

Ο DJ Billiano και ο μουσικός παραγωγός Alex Leon, συνδυάζουν τις δυνάμεις τους στους Billeon για να δημιουργήσουν έναν μοναδικό ήχο που συνδυάζει dance, EDM, house και pop, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.

Μετά την κυκλοφορία του «Keep Up» και του «I’m Feeling», οι Billeon καταφέρνουν να κεντρίσουν ξανά το ενδιαφέρον του κοινού με το «Panka» και να δημιουργήσουν ένα viral φαινόμενο σε αναμονή.

Το «Panka» έχει ήδη κάνει δυναμική είσοδο στις ραδιοφωνικές και έχει γίνει το αγαπημένο soundtrack πολλών βίντεο στο TikTok, καθώς μόλις ξεκινά τη διαφαινόμενη ανοδική πορεία του.

Πίσω από τους Billeon κρύβονται δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες με πλούσια εμπειρία και πάθος για τη μουσική.

Ο Alex Leon, ένας βραβευμένος μουσικός παραγωγός, έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως οι Σάκης Ρουβάς, Onirama, Άννα Βίσση, Ελένη Φουρέιρα και Playmen, έχοντας αφήσει το στίγμα του στη μουσική βιομηχανία.

Ο DJ Billiano, με 20 χρόνια εμπειρίας ως DJ, tv music supervisor και sound engineer, έχει εργαστεί σε μερικά από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα, όπως το «The Voice» το «X Factor», το «The 2Night Show» και το «Your Face Sounds Familiar», αποδεικνύοντας την ευελιξία και το ταλέντο του.

Με το «Panka» να σκαρφαλώνει στα charts και να γίνεται viral στα social media, οι Billeon συνεχίζουν να δημιουργούν μουσική που ξεσηκώνει.

Οι Billeon είναι κάτι παραπάνω από ένα μουσικό δίδυμο. Είναι η νέα εποχή της ελληνικής dance σκηνής, που συνδυάζει την εμπειρία, το ταλέντο και το πάθος για να δημιουργήσει έναν μοναδικό ήχο που θα μας συνοδεύει στις πιο δυναμικές μουσικές διαδρομές.

Το «Panka» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News