Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 1:15
Ξένη Μουσική Συναυλίες

Ο Solomun επιστρέφει στο Techniques – Μία νύχτα μαγείας στο ΣΕΦ

 

Ο Solomun υπόσχεται μία νύχτα μαγείας στον ανοιχτό χώρο του ΣΕΦ.

Το Techniques, το μουσικό γεγονός που έχει κατακτήσει τις καρδιές των Ελλήνων φίλων της ηλεκτρονικής μουσικής, επιστρέφει για 13η χρονιά με τον αδιαμφισβήτητο superstar Solomun στο τιμόνι.

Η μαγεία της μουσικής του Solomun θα ξεδιπλωθεί στον ανοιχτό χώρο του ΣΕΦ το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 17:00 το απόγευμα έως τη 01:00 το βράδυ.

Ο Solomun, ένας από τους πιο αγαπημένους και αναγνωρισμένους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, επιστρέφει στην Ελλάδα για μία ακόμα συναρπαστική εμφάνιση στο Techniques, την απόλυτη Blend εμπειρία.

 

Μετά την τελευταία καταιγιστική εμφάνισή του, ο Solomun υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό μία ακόμα ανεπανάληπτη μουσική βραδιά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων.

Ο Βόσνιος-Γερμανός DJ και παραγωγός Mladen Solomun, γνωστός ως Solomun, έχει κατακτήσει την παγκόσμια μουσική σκηνή με το μοναδικό του ταλέντο και την απαράμιλλη ενέργειά του.

Με πολυάριθμες βραβεύσεις στο ενεργητικό του, όπως τα βραβεία DJ Awards για Καλύτερο Παραγωγό και Καλύτερο DJ, ο Solomun έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους της ηλεκτρονικής μουσικής.

Η μουσική του χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό μελωδικών στοιχείων με δυναμικούς ρυθμούς, δημιουργώντας ένα μοναδικό ηχητικό τοπίο που ξεσηκώνει το κοινό και το παρασύρει σε μία μουσική έκσταση.

 

Στο οπτικοακουστικό υπερθέαμα του Techniques, η μουσική του SOLOMUN σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά εφέ φωτισμού θα δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα μαγείας και ευφορίας.

Το Blend Techniques γιορτάζει τη 13η επέτειό του, έχοντας καθιερωθεί ως ένα από τα πιο επιτυχημένα μουσικά γεγονότα της ηλεκτρονικής σκηνής στην Ελλάδα.

Με μία ιστορία γεμάτη αξέχαστες στιγμές και εκπληκτικές εμφανίσεις από κορυφαίους καλλιτέχνες, το Techniques συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσφέρει στο κοινό του μοναδικές μουσικές περιπέτειες.

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, ο Solomun στήνει τα decks του στον ανοιχτό χώρο του ΣΕΦ και μας περιμένει για να γιορτάσουμε μαζί του την αγάπη μας για την ηλεκτρονική μουσική.

Πληροφορίες

Solomun
Techniques

 

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024
Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Πάρκινγκ Δ’
Από 17:00 – 01:00

Διάθεση εισιτηρίων

• Online: more.com
• Τηλεφωνικά στο 211 77 00 000
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Viva Spot Τεχνόπολης

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News