Ελλάδα

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου ανέλαβε την υπεράσπιση της Σλοβάκας απατεώνισσας

Ο γνωστός δικηγόρος, Σάκης Κεχαγιόγλου, ανέλαβε την υπεράσπιση της Σλοβάκας Maria Geleticova που φέρεται να είχε… φεσώσει ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Η Σλοβάκα Maria Geleticova φέρεται να διέμενε σε ξενοδοχεία παριστάνοντας τη Βρετανίδα σύζυγο υψηλόβαθμου στελέχους μεγάλου οργανισμού. Μετά έφευγε χωρίς να πληρώσει, «φεσώνοντας» έτσι τους επιχειρηματίες σε Αττική και άλλες περιοχές της χώρας.

Όπως αναφέρει ο γνωστός δικηγόρος, τις επόμενες ημέρες η Σλοβάκα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Στερεάς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», στον εντοπισμό της φέρεται να οδήγησε ένας οδηγός ταξί ο οποίος τη μετέφερε από την Ναύπακτο και τον διαβεβαίωσε ότι θα καταθέσει ηλεκτρονικά στον τραπεζικό του λογαριασμό το αντίτιμο για την κούρσα, πράγμα που δεν έκανε, όπως συνηθίζει. Ο οδηγός την κατήγγειλε στην Ασφάλεια Ναυπάκτου, οι άνδρες της οποίας συνέλαβαν την όμορφη Σλοβάκα στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει, σώζοντας έτσι τον ιδιοκτήτη του από ένα ακόμη «φέσι».

Μετά τη Ναύπακτο, πήγε στην Πάτρα, όπου εξαπάτησε υπάλληλο ξενοδοχείου με εικονικές αποδείξεις, ενώ θύμα της υποστηρίζει ότι έπεσε και ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News