Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 5:10
Ξένη Μουσική

Ο Robbie Williams κατασκευάζει ξενοδοχεία και κυκλοφορεί «σύντομα» νέο άλμπουμ

Ο Robbie Williams αποκαλύπτει τα φιλόδοξά του σχέδιά του.

Ο Robbie Williams αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα νέο άλμπουμ και ότι επίσης εργάζεται πάνω στην «κατασκευή ξενοδοχείων».

Ο 50χρονος τραγουδιστής μίλησε για τις φιλοδοξίες του κατά τη διάρκεια μιας προβολής της νέας βιογραφικής ταινίας του «Better Man» στις ΗΠΑ, και εξήγησε ότι περίμενε να μάθει πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει η ταινία πριν ανακοινώσει οτιδήποτε για το νέο άλμπουμ.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Telluride στο Κολοράντο τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και έρχεται σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία μιας σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του.

Ο τίτλος «Better Man» προέρχεται από το ομώνυμο single που κυκλοφόρησε ο Robbie Williams το 2000 και η ταινία καταγράφει την άνοδό του με τους Take That, καθώς και την πορεία του ως σόλο καλλιτέχνης.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της προβολής, ο τραγουδιστής είπε επίσης ότι ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για το άλμπουμ θα ανακοινωθούν σύντομα, έχει επίσης στρέψει την προσοχή του στην ανάπτυξη νέων κτιρίων, όπως ξενοδοχεία.

«Κατασκευάζω ξενοδοχεία, θέλω να χτίσω ένα πανεπιστήμιο, έχω τη δική μου σειρά ρούχων που θα κυκλοφορήσει, έχω ποτά. Θα είμαι πιο απασχολημένος από ποτέ», ανέφερε, σύμφωνα με τον Daily Star.

Ενώ δεν μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες για τα «ξενοδοχεία» που κατασκευάζει, ο Robbie Williams έχει αναφερθεί στην προσπάθεια αυτή και στο παρελθόν.

Πέρυσι, εμφανίστηκε στο podcast «Brydon &» του Wondery και δήλωσε ότι σχεδίαζε να χτίσει ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι μετά από μία κακή εμπειρία σε ένα ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας.

«Ήμουν στο Wynn Hotel στο Λας Βέγκας κάνοντας μία σειρά εμφανίσεων. Θυμάμαι να ξυπνάω και να χρεώνομαι 240 δολάρια για πρωινό. Και ήταν δύο κρουασάν, ένα μπολ με νιφάδες σιταριού και ένας καφές και είπα “να πάτε να πνιγείτε”», σχολίασε.

«Και θύμωσα πολύ και μετά σκέφτηκα, θα χτίσω το δικό μου ξενοδοχείο. Αυτή ήταν η σκέψη από τον θυμό μου για το ακριβό αυτό πρωινό», πρόσθεσε.

«Στη συνέχεια σκέφτηκα το Ντουμπάι και μετά σκέφτηκα, ουσιαστικά, δεν γίνονται εμφανίσεις από καλλιτέχνες σαν εμένα στο Ντουμπάι. Και μετά σκέφτηκα, α, αυτό είναι ενδιαφέρον, θα το κάνω. Θα το ξεκινήσω», περιέγραψε.

«Έτσι αυτή η ιδέα και αυτό το επίπεδο φιλοδοξίας με ενέπνευσαν… Ονειρεύτηκα κάτι μεγάλο, τι γίνεται αν ονειρευτώ κάτι ακόμη μεγαλύτερο; Και στο τέλος αυτού υπάρχει χρήμα, αλλά δεν είναι η κύρια κινητήρια δύναμη πίσω από τον λόγο για να το κάνω», πρόσθεσε.

Όσον αφορά την επιχείρηση ποτών, τα πρώτα δημοσιεύματα εμφανίστηκαν το 2022, όταν το The Drinks Business ανέφερε ότι ο Robbie Williams είχε υποβάλει αίτηση για κατοχύρωση του εμπορικού σήματος «Rude Rise» για μία σειρά αλκοολούχων ποτών.

Παρά το γεγονός ότι είναι νηφάλιος για πάνω από δύο δεκαετίες, ο τραγουδιστής υπέβαλε αίτηση στο Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου για να μπορέσει να εμπορευτεί κρασιά, αλκοολούχα ποτά και οινοπνευματώδη ποτά υπό το εν λόγω εμπορικό σήμα.

Το όνομα είναι μία αναφορά στο τραγούδι του «Rudebox» και μόλις εγκριθεί, θα κατέχει το εμπορικό σήμα για δέκα χρόνια.

Η αναφορά του σε μία σειρά ρούχων πιθανότατα σχετίζεται με ένα πρόσφατα δημοσίευμα της The Mirror νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, η οποία ανέφερε ότι ο τραγουδιστής θα μπορούσε επιτέλους να λανσάρει τη σειρά lifestyle «Hopeium» μετά την επίλυση της διαμάχης του με την Yves Saint Laurent για το όνομα brand.

Η YSL είχε προηγουμένως αντιταχθεί στο όνομα λόγω των ομοιοτήτων με το άρωμα της, Black Opium. Τελικά, η διαμάχη τους επιλύθηκε μετά από δύο χρόνια.

Όταν το νέο άλμπουμ του Robbie Williams κυκλοφορήσει, θα είναι το 13ο άλμπουμ του ως σόλο καλλιτέχνης και η επόμενη δισκογραφική δουλειά του μετά το «The Christmas Present» του 2019.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News