Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 1:56
Ελληνική Μουσική

Ο Πάνος Κιάμος προκαλεί «Shik Shak Shock» με την απόλυτη επιτυχία του καλοκαιριού

Ο Πάνος Κιάμος μας χαρίζει άλλο ένα τραγούδι – ατάκα.

Ο Πάνος Κιάμος, ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, συνεργάζεται με τον Andreas Habibi και τον Takinio στο νέο τραγούδι «Shik Shak Shock».

Το «Shik Shak Shock» είναι ένα τραγούδι με διεθνή απήχηση, καθώς βασίζεται στο ομώνυμο τραγούδι του 1974 του Αιγύπτιου καλλιτέχνη Hassan Abu El Seoud, το οποίο πρόσφατα έγινε viral στο TikTok.

Η ελληνική διασκευή, με την ενορχήστρωση του Κωνσταντίνου Παντζή, διατηρεί την αυθεντική ατμόσφαιρα του τραγουδιού και προσθέτει μία σύγχρονη πινελιά.

 

Το αποτέλεσμα είναι ένα εκρηκτικό τσιφτετέλι που θα σας κάνει να χορεύετε ασταμάτητα.

Ο Πάνος Κιάμος συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Andreas Habibi, τον Ελληνοβέλγο Influencer με εκατομμύρια followers στο TikTok και το Instagram, και τον Takinio, τον επιτυχημένο μουσικό παραγωγό της trap μουσικής.

Αυτή η συνεργασία φέρνει μαζί τρεις διαφορετικές προσωπικότητες, δημιουργώντας ένα μοναδικό ηχητικό αποτέλεσμα που έχει όλα τα συστατικά για να γίνει η απόλυτη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού.

Η δυναμική φωνή του Πάνου Κιάμου, οι μοντέρνοι ήχοι και οι στίχοι – ατάκες εξασφαλίζουν ότι «Shik Shak Shock» θα σας συναρπάσει από την πρώτη μέχρι την τελευταία νότα.

 

Το music video του «Shik Shak Shock», σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, είναι γεμάτο ενέργεια και χρώμα.

Μέσα από μία ατμόσφαιρα που αποπνέει καλοκαίρι, ο Πάνος Κιάμος, ο Andreas Habibi και ο Takinio σας προσκαλούν σε ένα πάρτι που θα σας παρασύρει από την πρώτη στιγμή.

Το «Shik Shak Shock» αποτελεί εγγύηση για ένα καλοκαίρι γεμάτο ρυθμό και κέφι.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News