Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 2:44
People

Ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι «μισεί» την Τέιλορ Σουίφτ

Η επιδοκιμασία της Καμάλα Χάρις από την Τέιλορ Σουίφτ τρομάζει ξεκάθαρα τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρώην πρόεδρος επιτέθηκε στη σούπερ σταρ της ποπ στον λογαριασμό του στο Truth Social την Κυριακή (15 Σεπτεμβρίου) μετά την πρόσφατη υποστήριξή της για τον αντιπρόεδρο στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2024. «ΜΙΣΩ ΤΗΝ ΤΑΪΛΟΡ ΣΟΥΙΦΤ!» Έγραψε ο Τραμπ με όλα τα κεφαλαία.

Η ανάρτηση του 78χρονου επιχειρηματία που έγινε πολιτικός ακολουθεί το μήνυμα της Swift για υποστήριξη της εκστρατείας Harris-Walz μετά το πρώτο τηλεοπτικό ντιμπέιτ της περασμένης εβδομάδας μεταξύ Τραμπ και Χάρις στο ABC News. Το μακροσκελές σημείωμα της τραγουδίστριας του «Anti-Hero» προς τους 238 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram δεν επιτέθηκε άμεσα στην πρώην POTUS, αλλά επικεντρώθηκε μάλλον στο να ενθαρρύνει τους θαυμαστές της να ερευνήσουν τα ζητήματα και να εγγραφούν για να ψηφίσουν.

«Θα ψηφίσω την Kamala Harris και τον Tim Walz στις προεδρικές εκλογές του 2024», έγραψε η Swift δίπλα σε μια φωτογραφία με τη γάτα της Benjamin Button. «Ψηφίζω την @kamalaharris γιατί παλεύει για τα δικαιώματα και τις αιτίες που πιστεύω ότι χρειάζομαι έναν πολεμιστή για να τα υπερασπιστεί».

Η υποστήριξη της ποπ σταρ για τον Χάρις-Βαλζ κάλεσε επίσης τον Τραμπ να δημοσιεύει ψεύτικες εικόνες τεχνητής νοημοσύνης που υποδηλώνουν ψευδώς ότι υποστηρίζει τον ηγέτη του MAGA.

«Πραγματικά δημιούργησε τους φόβους μου για την τεχνητή νοημοσύνη και τους κινδύνους της διάδοσης παραπληροφόρησης», είπε σχετικά με τις παραμορφωμένες εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ στη ροή του Truth Social. «Με οδήγησε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είμαι πολύ διαφανής σχετικά με τα πραγματικά μου σχέδια για αυτές τις εκλογές ως ψηφοφόρος. Ο απλούστερος τρόπος για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης είναι με την αλήθεια».

Η Σουίφτ υπέγραψε την ανάρτησή της στο Instagram ως «Κυρία της άτεκνης γάτας», ένα τζίνγκερ που στόχευε στον υποψήφιο αντιπρόεδρο του Τραμπ, JD Vance, ο οποίος κάποτε χρησιμοποίησε αυτόν τον χαρακτηρισμό για να υποτιμήσει τους Δημοκρατικούς ηγέτες χωρίς παιδιά.

Μετά την περιφρονητική ανάρτηση του Τραμπ στο Truth Social την Κυριακή, η Σουίφτις βγήκε από το ξύλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δείξει υποστήριξη στη σούπερ σταρ, συμπεριλαμβανομένου ενός από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της, του Φλάβορ Φλαβ (γνωστός και ως «King Swiftie»). «Λατρεύω την TAYLOR SWIFT,!!» η ιστορία του Public Enemy έγραψε στο X (πρώην Twitter).

Άλλοι Swifties βρήκαν την ευκαιρία να μοιραστούν μιμίδια και GIF που πειράζουν τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την προεδρία σχετικά με τη θέση του, συμπεριλαμβανομένου ενός κλιπ με τη Swift να σηκώνει ένα ποτήρι κρασί στο The Graham Norton Show το 2022. ” λέει η λεζάντα της ανάρτησης στο X. Ένας άλλος θαυμαστής μοιράστηκε μια σκηνή από το ριμέικ του Mean Girls, γράφοντας: «Ο Τραμπ δημοσιεύει το «Μισώ την Τέιλορ Σουίφτ» αφού μειώθηκαν οι εσωτερικοί του αριθμοί δημοσκοπήσεων».

Πράγματι, η ανάρτηση έγκρισης του Swift για τους Δημοκρατικούς υποψηφίους έφερε περίπου 400.000 άτομα στον ιστότοπο εγγραφής Vote.gov τις επόμενες ημέρες. Η τραγουδίστρια θα μπορούσε επίσης να συνεχίσει τις προσπάθειές της για να ψηφίσει εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές κατά τη διάρκεια του επερχόμενου ποδοσφαίρου της στις ΗΠΑ της περιοδείας The Eras, που θα ξεκινήσει ξανά στις 18 Οκτωβρίου με τρεις συναυλίες στο Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι. Από εκεί θα επισκεφθεί το Caesars Superdome της Νέας Ορλεάνης (25-27 Οκτωβρίου) και το στάδιο Lucas Oil της Indianapolis (1-3 Νοεμβρίου). Η παγκόσμια περιοδεία Eras της Swift βρίσκεται σε τροχιά να γίνει η παγκόσμια περιοδεία με τα υψηλότερα έσοδα στην ιστορία, με περίπου 10 εκατομμύρια εισιτήρια που έχουν πουληθεί.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News