Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 9:26
Ελληνική Μουσική

Ο Μίλτος Πασχαλίδης ερμηνεύει το νέο του τραγούδι «Μη Φοβάσαι Σε Θυμάμαι»

Ο Μίλτος Πασχαλίδης δίνει φωνή στο νέο τραγούδι «Μη Φοβάσαι Σε Θυμάμαι», σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη. Αυτό το ξεχωριστό κομμάτι επανασυνδέει τους τρεις καλλιτέχνες, συνεχίζοντας τη συνεργασία τους μετά το «Έτσι Αγαπάω» από τον δίσκο «Απρόοπτα – Κύκλος Ά».

Το «Μη Φοβάσαι Σε Θυμάμαι» υπογραμμίζει το δεύτερο μέρος της συνεργασίας τους, «Απρόοπτα – Κύκλος Β’», με λυρικούς στίχους και γοητευτικές ρίμες του Αναγνωστάκη, συνοδευόμενους από τη μελωδία του Νικολόπουλου. Η ερμηνεία του Πασχαλίδη, γεμάτη ευαισθησία και δύναμη, αναδεικνύει το βάθος του τραγουδιού. Η ενορχήστρωση από τον Θύμιο Παπαδόπουλο προσδίδει επιπλέον χρώμα, ενώ την παραγωγή έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Καρράς.

Η συνεργασία Νικολόπουλου και Αναγνωστάκη συνεχίζει να παράγει αξιόλογα τραγούδια, προσφέροντας στο κοινό έργα με βάθος και ουσία. Ο νέος δίσκος, «Απρόοπτα – Κύκλος Β’», αποτελεί όχι μόνο συνέχεια της πρώτης επιτυχημένης συνεργασίας, αλλά και υπόσχεση για μελλοντικές δημιουργικές εξελίξεις.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News