Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 19:09
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Ο Μάριος Φραγκούλης υποδέχεται τη Larisa Martinez στο Ηρώδειο

Ο Μάριος Φραγκούλης παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που παρομοιάζει τη ζωή με ένα συμφωνικό έργο.

Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στο Ηρώδειο και φέρνει την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου τη δική του «Συμφωνία» μέσα από ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο γι’ αυτή την παράσταση με εκλεκτή καλεσμένη του τη διακεκριμένη Αμερικανίδα σοπράνο Larisa Martinez.

Με τη συνοδεία της Φιλαρμόνια Ορχήστρας Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του ταλαντούχου Στάθη Σούλη, ο αγαπημένος διεθνής καλλιτέχνης παρουσιάζει το «Symphony Of Life», ένα πρόγραμμα που παρομοιάζει τη ζωή με ένα συμφωνικό έργο.

Όπως ένα συμφωνικό έργο αποτελείται από συγκεκριμένα μέρη και ερμηνεύεται από ένα σύνολο απόλυτα συγχρονισμένων οργάνων, έτσι και η ζωή είναι ένα παιχνίδι ισορροπίας και αρμονίας.

Στο «Symphony Of Life», τα τραγούδια ακροβατούν και διαδέχονται το ένα το άλλο με έμφαση στην αρμονία της ζωής και τις υψηλές αξίες της.

Τραγούδια για τον έρωτα, τη φιλία, τη ζωή από το σύνολο του πιο εκλεκτού παγκόσμιου ρεπερτορίου στροβιλίζονται μέσα στη «Συμφωνία» που επιθυμεί να φέρει ο Μάριος Φραγκούλης στο κοινό του.

Ο Μάριος Φραγκούλης δεν χρειάζεται συστάσεις για την καλλιτεχνική πορεία του.

Τόσο στη διεθνή μουσική σκηνή όσο και στην Ελλάδα, έχει αναμετρηθεί με πολλά είδη μουσικής, έχει παίξει στο θέατρο με μεγάλη επιτυχία, ενώ έχει εμφανιστεί σε μερικά από τα σημαντικότερα θέατρα του κόσμου.

Οι συνεργασίες του με κορυφαίους καλλιτέχνες, ορχήστρες και μαέστρους είναι αναρίθμητες και όλα αυτά με αδιάκοπη φιλανθρωπική δράση.

Η Larisa Martinez, Αμερικανίδα σοπράνο με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο, έχει στο ενεργητικό της εμφανίσεις στο Carnegie Hall και στο Kennedy Center, ενώ έχει ενσαρκώσει τους ρόλους της Violetta στη «La Traviata”και της Maria στο «West Side Story», μεταξύ άλλων.

Επίσης, η Larisa Martinez έχει συνεργαστεί με τον Andrea Bocelli και τον Joshua Bell, ενώ το 2016 βραβεύτηκε από τη Metropolitan Opéra.

Για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής, οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες σας υπόσχονται μία αξέχαστη συναυλία κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Πληροφορίες

Μάριος Φραγκούλης
«Symphony of Life»

Εκλεκτή καλεσμένη η
Larisa Martinez

Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Ώρα έναρξης: 21:00

Διάθεση εισιτηρίων

Ticket Services
– Online: www.ticketservices.gr
– Τηλεφωνικά: 210 72 34 567
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News