Τρίτη 18 Ιούνιος 2024, 20:31
Μουσική

Ο Μάριος Φραγκούλης στο νοσοκομείο: Αναβάλλεται η συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα


Ο Μάριος Φραγκούλης είχε ένα ατύχημα, το οποίο τον αναγκάζει να αναβάλει την προγραμματισμένη συναυλία του στο Λυκαβηττό, με την Γιώτα Νέγκα, στις 10 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής

«Με λύπη σας ανακοινώνουμε πως η προγραμματισμένη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και της Γιώτας Νέγκα για την Δευτέρα, 10 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, αναβάλλεται λόγω ατυχήματος του Μάριου Φραγκούλη και αναγκαστικής παραμονής του στο νοσοκομείο.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα πραγματοποιηθεί ξανά η συναυλία αυτή με βάση και την πορεία της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη. Τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για την επόμενη συναυλία των 2 καλλιτεχνών στην Αθήνα. Όσοι θεατές επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους θα λάβουν email από την Ticket Services σχετικά με την διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής των χρημάτων τους».

Η ανάρτηση του καλλιτέχνη πριν το ατύχημα

Ο Μάριος Φραγκούλης ανυπομονούσε για τη συναυλία και δύο ημέρες πριν είχε ανεβάσει μία ανάρτηση στα social που καλούσε τον κόσμο να έρθει και να περάσει τέλεια.

«ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024. Αγαπημένοι μου ΦΙΛΟΙ, πλησιάζουν οι μέρες που θα μοιραστούμε την Αγάπη μας για την καλή μουσική ταξιδεύοντας με την Γιώτα Νέγκα σε κόσμους μαγικούς. Θα θέλαμε να είστε κοντά μας σε αυτό το ταξίδι!!! Δεν υπάρχει πιο όμορφο θέατρο να ξεκινήσουμε την πρεμιέρα μας! Μας είπαν ότι υπάρχουν βανάκια που ανεβάζουν τον κόσμο ως την είσοδο! Είναι πολύ πιο εύκολο από παλιά στον όμορφο Λυκαβηττό μας. Ελάτε να τραγουδήσουμε και να περάσουμε τέλεια!!!»

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News