Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024, 16:39
Sports

Ο Λιονέλ Μέσι δέχθηκε δυνατό μαρκάρισμα από τον Φλόρες του Παναιτωλικού

Ο Ντέιμπι Φλόρες του Παναιτωλικού έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Λιονέλ Μέσι, στο φιλικό Αργεντινή – Ονδούρα (3-0) και προκάλεσε την “έκρηξη” των παικτών της “αλμπισελέστε”.

Δύο γκολ και πολύ διάθεση συνέθεσαν την παρουσία του Λιονέλ Μέσι στην άνετη φιλική νίκη της Αργεντινής επί της Ονδούρας με 3-0, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική του φόρμα, δύο μήνες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Η αναμέτρηση έγινε στο Μαϊάμι και ο Μέσι φρόντισε να «αποζημιώσει» τους 64.420 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο, ηγούμενος της «αλμπισελέστε», που παραμένει αήττητη για 34 αγώνες!

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν,ευστόχησε σε πέναλτι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους και στο 69′, σημείωσε ένα υπέροχο γκολ από περίπου 20 μέτρα, ενώ το σκορ για τους Αργεντινούς, άνοιξε στο 16′ ο Λαουτάρο Μαρτίνες.

Με αυτά τα δύο γκολ, ο Μέσι έφθασε στα 88 τέρματα σε 163 συμμετοχές με την εθνική Αργεντινής, που θ’ αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τρίτη (27/9), στο Νιού Τζέρσεϊ, την Τζαμάϊκα.

Με τη φανέλα των ηττημένων αγωνίστηκε ο Ντέιμπι Φλόρες του Παναιτωλικού. Μάλιστα, ο παίκτης της ομάδας του Αγρινίου έκανε ένα μαρκάρισμα στον Λιονέλ Μέσι, που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παικτών της Αργεντινής.

Σε διεκδίκηση της μπάλας, ο χαφ του Παναιτωλικού βρήκε με τον ώμο τον Μέσι στο πρόσωπο ρίχνοντας τον στο έδαφος. Αμέσως έπεσαν πάνω του οι διεθνείς της Αργεντινής με τον ίδιο να βλέπει την κίτρινη κάρτα.


πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News