Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 19:18
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Ο ΛΕΞ στο φετινό Off The Hook Festival που θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ

Κορυφαίοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό συνθέτουν το line-up του φετινού Off The Hook Festival.

Στα μόλις λίγα χρόνια ύπαρξής του, από το 2019 μέχρι και σήμερα, το Off The Hook Festival έχει καθιερωθεί, όχι μόνο ως το μακροβιότερο εν ζωή πολυσυλλεκτικό all-thing-rap festival στην Ελλάδα, αλλά και ως σημείο συνάντησης των απανταχού οπαδών του ήχου σε εθνικό επίπεδο.

Φέτος, οπλισμένο με την εμπειρία των περασμένων ετών, γεμάτο ενέργεια από την αγάπη του κοινού και -όπως πάντα- με διάθεση να ξεχωρίσει από τα τετριμμένα, το Off The Hook Festival επιστρέφει στην Αθήνα, στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2024, για ένα top μουσικό διήμερο, στην καρδιά της πόλης.

Κορυφαίοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανεπανάληπτες performances, διαδραστικά side activities, χορταστικά merchandise stands και η πιο vibrant φεστιβαλική διάθεση, δίνουν για άλλη μία χρονιά ραντεβού στη γιορτή της μουσικής που αγαπάμε.

Το Off The Hook Festival υπόσχεται στιγμές και αναμνήσεις που κρατάνε μία ζωή.

Την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, θα εμφανιστούν οι ΛΕΞ, Aitch (Ηνωμένο Βασίλειο), Beny Jr (Ισπανία), Εθισμός, Σαντάμ, Delinquent Habits, NUME x Retro, Nume X Retro και Avi.

Τη δεύτερη ημέρα, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, τη σκυτάλη θα πάρουν οι Λόγος Τιμής, ΙΑΜ (Γαλλία), Dani Gambino, Wang, Zoro & Buzz, Smif-N-Wessum (ΗΠΑ), Θύτης x Sadomas, Santa Salut (Ισπανία), Ραμένος Άσσος και Χαρά.

Πλέον είναι γεγονός: Το Off The Hook Festival έχει καθιερωθεί ως το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της αγαπημένης μας κουλτούρας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος της ιστορίας και να ζήσετε την απόλυτη Off The Hook εμπειρία.

Πληροφορίες

Off The Hook Festival

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου
Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου

Athens Olympic Complex
(ΟΑΚΑ Πάρκινγκ P5)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 16:00.

Διάθεση εισιτηρίων

• Online: more.com
• Τηλεφωνικά στο 211 77 00 000
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Viva Spot Τεχνόπολης



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News