Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 0:43
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Ο Κώστας Λειβαδάς γιορτάζει με τους φίλους του στο Κηποθέατρο Παπάγου

Ο Κώστας Λειβαδάς υποδέχεται τους Ερωφίλη, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Ρένο Χαραλαμπίδη.

Ο Κώστας Λειβαδάς, ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς, μας προσκαλεί σε μία συναυλία που σίγουρα θα θυμόμαστε για καιρό στο μαγευτικό Κηποθέατρο Παπάγου.

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, η καρδιά της μουσικής θα χτυπήσει δυνατά, και όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία βραδιά γεμάτη συναισθήματα, μνήμες και εκπλήξεις.

Ο Κώστας Λειβαδάς συμπληρώνει σύντομα 30 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία. Από την πρώτη του επιτυχία με το τραγούδι «Είμαι Ακόμα Ζωντανός», έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία σημαντική μουσική κληρονομιά και να προσφέρει στο κοινό μερικά από τα πιο αξέχαστα τραγούδια.

Σε αυτή την επετειακή συναυλία, ο Κώστας Λειβαδάς θα μας ταξιδέψει σε αυτά τα χρόνια με τραγούδια που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ελληνική μουσική, συνδυάζοντας το παλιό με το νέο, το γνωστό με το απρόβλεπτο.

Μαζί με τον Κώστα Λειβαδά στη σκηνή θα βρεθούν μερικοί από τους πιο αγαπημένους ερμηνευτές της χώρας – και όχι μόνο: Η Ερωφίλη, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Ρένος Χαραλαμπίδης θα ενώσουν τις φωνές τους σε μία μοναδική βραδιά.

Η συναυλία δεν θα περιοριστεί στα προσωπικά τραγούδια του Κώστα Λειβαδά.

Αντίθετα, οι ερμηνευτές θα μοιραστούν τραγούδια ο ένας του άλλου, δημιουργώντας μία πραγματική μουσική σύμπνοια.

Το Κηποθέατρο Παπάγου αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για αυτή τη μοναδική συναυλία με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που προσφέρει.

Ο Κώστας Λειβαδάς δηλώνει χαρακτηριστικά γι’ αυτή τη συναυλία:

«Συμπληρώνοντας του χρόνου τα 30 χρόνια στη δισκογραφία, από την κυκλοφορία του πρώτου μου τραγουδιού με τίτλο “Είμαι Ακόμα Ζωντανός”, και ενώ παράλληλα την τελευταία διετία έχω συγκεντρώσει φρέσκο και απρόβλεπτο ακόμα και για μένα τον ίδιο υλικό, σκέφτηκα πως θα ήταν μία υπέροχη ιδέα να μαζευτούμε παρέα με αγαπημένες φίλες και φίλους ερμηνευτές και να μοιραστούμε τραγούδια και συγκίνηση, τραγούδια ο ένας του άλλου, ο ένας με τον άλλον, όλοι για έναν και ένας για όλους.

Ούτε ακριβώς αναδρομή, αλλά ούτε και μόνο καινούργιο υλικό. Τραγούδια δικά μου από τα πιο αγαπημένα σας, από τις εμβληματικές και αγαπημένες φωνές και παρουσίες της Ελένης, της Ελεωνόρας, της Ανδριάνας, της Ερωφίλης, του Ρένου και κάποιων ακόμα που θα μας εκπλήξουν.

Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ιδανικότερο μέρος από το μαγικό Κηποθέατρο του Παπάγου για να ζωντανέψουμε αυτές τις στιγμές των τραγουδιών, χέρι με χέρι…

Χέρι με χέρι πάει το τραγούδι, στόμα με στόμα, καρδιά με καρδιά… Φεύγουν ποτάμια οι καιροί, μένει εδώ το τραγούδι μοναχό σαν λουλούδι στο βράχο, όπως λέει και ο Πάνος Κατσιμίχας στο καινούργιο τραγούδι που γράψαμε μαζί…

Αυτή η βραδιά δεν θα επαναληφθεί ποτέ.Σας περιμένουμε, σας αγαπάμε και σας έχουμε ανάγκη, όπως και εσείς εμάς! Για να ανακαλύπτουμε κάθε φορά κάτι από τη μαγεία και την ψυχή μας!», καταλήγει.

Παίζουν οι μουσικοί: Κώστας Καββαδίας (κιθάρες), Αιμίλιος Μπαριαμπάς (μπάσο) και Βαγγέλης Καλαμαράς (τύμπανα).

Αυτή η συναυλία είναι μία μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε ζωντανά μερικούς από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες και να ζήσουμε ξανά αγαπημένα τραγούδια με τον Κώστα Λειβαδά και τους φίλους του.

Πληροφορίες

Κώστας Λειβαδάς
Κηποθέατρο Παπάγου

Μαζί του:
Ερωφίλη
Ελεονώρα Ζουγανέλη
Ανδριάνα Μπάμπαλη
Ελένη Τσαλιγοπούλου
Ρένος Χαραλαμπίδης

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 20:30

Ticket Services
– Online: www.ticketservices.gr
– Τηλεφωνικά: 210 72 34 567
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Γραφείο Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού
Αναστάσεως 90, Παπάγου
Δημοτική Κοινότητα Παπάγου
Ώρες 09:00 -14:00 – Δευτέρα ως Παρασκευή
Τηλ.: 213 2027185-186-187

Εμπορικό Κέντρο Holargos Center
Περικλέους 56, Χολαργός
Εργάσιμες ημέρες και ώρες



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News