Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 1:28
People

Ο Justin Bieber και η Hailey Bieber είναι «πανευτυχείς» μετά τη γέννηση του μωρού τους

Ο Justin Bieber και η Hailey Bieber πλέον σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Justin Bieber και η Hailey Bieber ήδη απολαμβάνουν τον χρόνο τους ως γονείς, μόλις λίγες ημέρες αφότου έφεραν το νεογέννητο γιο τους σπίτι από το νοσοκομείο.

Μία πηγή κοντά στον Justin Bieber αποκάλυψε στο People ότι τόσο ο 30χρονος τραγουδιστής και το 27χρονο μοντέλο όσο και το αγοράκι τους, ο Jack Blues, «τα πάνε πολύ καλά» στο σπίτι.

«Είναι και οι δύο πανευτυχείς. Το μωρό είναι ένα θαύμα. Είναι αξιολάτρευτος και είναι καλά», ανέφερε η πηγή. «Η Hailey είναι και αυτή καλά.»

Η πηγή πρόσθεσε ότι το ζευγάρι προσευχόταν για αυτή την εγκυμοσύνη εδώ και καιρό — και η ημέρα που έμαθαν ότι η Hailey ήταν έγκυος ήταν η «καλύτερη μέρα».

«Η εγκυμοσύνη ήταν κάτι που ήθελαν και προσεύχονταν γι’ αυτό», σημείωσε.

«Η μέρα που έμαθαν ότι η Hailey ήταν έγκυος ήταν η καλύτερη για τον Justin. Ήταν ενθουσιασμένος. Ήταν μία μεγάλη γιορτή για αυτούς», συνέχισε.

«Ο Justin είναι ήδη ένας υπέροχος πατέρας», πρόσθεσε η πηγή.

Ο Justin Bieber ανακοίνωσε ότι η σύζυγός του Hailey Bieber έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί τους με μία ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Καλώς ήρθες σπίτι, Jack Blues Bieber», έγραψε, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το ποδαράκι του νεογέννητου γιου του.

Η οικογενειακή παράδοση να δίνουν στα παιδιά τους ονόματα με τα αρχικά «JB» συνεχίζεται από την πλευρά της οικογένειας του Justin εδώ και μερικές γενιές, καθώς ο τραγουδιστής έχει τα ίδια αρχικά, όπως και ο πατέρας του, Jeremy Bieber, και μερικά από τα αδέρφια του.

Η ετεροθαλής αδερφή του Justin, η 16χρονη Jazmyn Bieber και ο ετεροθαλής αδερφός του, ο 14χρονος Jaxon Bieber μοιράζονται επίσης τα ίδια αρχικά.

Η Jazmyn και ο Jaxon είναι παιδιά του Jeremy και της πρώην συζύγου του, Erin Wagner.

Ο Justin Bieber επίσης ονόμασε τον γιο του Jack προς τιμήν του μεσαίου ονόματος του πατέρα του, σε μία άλλη συναισθηματική αφιέρωση.

Ο πατέρας του τραγουδιστή, Jeremy, και η μητέρα του, Pattie Mallette, χώρισαν λίγους μήνες πριν από τη γέννησή του το 1994.

Ο Justin Bieber και η Hailey Bieber αποκάλυψαν ότι περίμεναν το πρώτο τους παιδί τον Μάιο. Εκπρόσωπος της Hailey επιβεβαίωσε ότι το μοντέλο ήταν λίγο πάνω από έξι μηνών έγκυος τη στιγμή της ανακοίνωσης.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε για πρώτη φορά σε ένα δικαστήριο της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο του 2018. Στη συνέχεια, γιόρτασαν με μία μεγαλύτερη τελετή με την παρουσία των οικογενειών και των φίλων τους στο Bluffton της Νότιας Καρολίνας.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News