Δευτέρα 8 Ιούλιος 2024, 7:41
Ξένη Μουσική

Ο Jack Antonoff σχολιάζει την επιτυχία των συνεργασιών του με τις Taylor Swift και Sabrina Carpenter

Ο Jack Antonoff δήλωσε ότι η Taylor Swift και η Sabrina Carpenter είναι «οι καλύτερες».

Ο Jack Antonoff σχολίασε την επιτυχία των πρόσφατων συνεργασιών του με την Taylor Swift και τη Sabrina Carpenter.

Ο frontman των Bleachers εμφανίστηκε στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή «Today» μαζί με το συγκρότημά του για να προωθήσουν το νέο άλμπουμ τους και να παρουσιάσουν τις επιτυχίες τους «Modern Girl», «Tiny Moves» και «Rollercoaster».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που συνόδευσε την εμφάνισή τους, ο Jack Antonoffμίλησε εν συντομία για την πρόσφατη επιτυχία του ως παραγωγός στο τελευταίο άλμπουμ «The Tortured Poets Department» της Taylor Swift και στο νέο single «Please Please Please» της Sabrina Carpenter.

 

«Είναι τρελό», είπε ο Jack Antonoff όταν ρωτήθηκε για την επιτυχία που είχε και με τις δύο τραγουδίστριες, για τις οποίες σημείωσε ότι είναι «οι καλύτερες».

Επίσης, χαρακτήρισε «τρελή» την επιτυχία του «The Tortured Poets Department» της Taylor Swift, με την οποία συνεργάζεται σε όλα τα άλμπουμ της από το «1989» του 2014 έως σήμερα.

Αν και δεν είπε περισσότερα για τη συνεργασία του με τις δύο τραγουδίστριες, ο Jack Antonoff μοιράστηκε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο δημιουργεί.

«Δουλεύω σε κοντινή απόσταση, δουλεύω σε ένα στούντιο που ονομάζεται Electric Lady και βρίσκομαι στην ταράτσα – είναι κάπως σαν ένα μικρό διαμέρισμα εκεί πάνω», είπε για το διάσημο μουσικό στούντιο της Νέας Υόρκης που κατασκεύασε ο Jimi Hendrix.

 

«Φτιάχνουμε εκεί πάνω όλα τα άλμπουμ και όταν τα ακούνε πολλοί άνθρωποι, νιώθουμε υπέροχα γιατί είμαστε κάπως απομονωμένοι εκεί πάνω», συνέχισε.

Ο Jack Antonoff εξήγησε επίσης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ποιες είναι οι καλύτερες πηγές έμπνευσης για ένα τραγούδι.

«Δεν ακούς πολλά σπουδαία τραγούδια για πράγματα, ας πούμε, να παραγγέλνει μεσημεριανό κάποιος», είπε.

«Έτσι, τα πράγματα που δεν καταλαβαίνεις πραγματικά και σου προκαλούν πόνο είναι συνήθως πράγματα που αξίζει να γράψεις γι’ αυτά», συνέχισε, τονίζοντας ότι πρέπει να νιώθει έντονη «παρακίνηση» για να γράψει μουσική.

Η Sabrina Carpenter κέρδισε το πρώτο της Νο. 1 στο chart του Billboard Hot 100 στις Ηνωμένες Πολιτείες με το «Please Please Please», το οποίο κατέκτησε επίσης την κορυφή του Ηνωμένου Βασιλείου και του παγκόσμιου chart του Spotify.

 

Το «Please Please Please», όπως και η πρόσφατη επιτυχία της «Espresso», θα περιλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ της με τίτλο «Short n’ Sweet» που θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου και στο οποίο ο Jack Antonoff υπογράφει την παραγωγή στα μισά τραγούδια, όπως αποκάλυψε η ίδια η τραγουδίστρια.

Εν τω μεταξύ, το «The Tortured Poets Department» της Taylor Swift έχει συντρίψει πολυάριθμα μετά την κυκλοφορία του στις 19 Απριλίου και ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο streams στο Spotify από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του.

Το «The Tortured Poets Department» έχει συμπληρώσει δέκα συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Billboard 200 και αναμένεται να παραμείνει για ενδέκατη εβδομάδα στην κορυφή. Παράλληλα, έχει κυριαρχήσει για επτά εβδομάδες στο Νο. 1 των βρετανικών charts.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News