Μουσική

Ο Γιώργος Κακοσαίος συνεργάζεται με τον Φοίβο στο νέο τραγούδι του

Συνεργασία κορυφής για τον Γιώργο Κακοσαίο.

Ο Γιώργος Κακοσαίος ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με τον Φοίβο στο επερχόμενο νέο τραγούδι του με τον τίτλο «Η Νύχτα».

Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του συνεχίζει το προσωπικό του σερί των δισκογραφικών επιτυχιών με ένα ζεϊμπέκικο, που έχει την υπογραφή του hitmaker Φοίβου στη μουσική και τους στίχους.

«Η Νύχτα» είναι ένα τραγούδι που συνεπαίρνει αμέσως, με τον Γιώργο Κακοσαίο να τραγουδά: «Μέχρι και η νύχτα απόψε δάκρυσε σαν παιδί και ήπιε μαζί μου ως το πρωί… Της μίλησα για σένα και πάνω μου έγειρε, έγινε λιώμα και έφυγε, έγινε λιώμα και έφυγε…».

Το single είναι το επόμενο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει ο Γιώργος Κακοσαίος μετά από την επιτυχία «Κάνε Μας Τη Χάρη» που συνεχίζει την ανοδική πορεία της.

Το «Κάνε Μας Τη Χάρη» κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 8,8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και σχεδόν 2 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Η επιτυχία του Γιώργου Κακοσαίου ανέβηκε επίσης την τελευταία εβδομάδα στο No. 4 του Ελληνικού και του Μικτού Airplay Chart της MediaInspector.

Το νέο τραγούδι «Κάνε Μας Τη Χάρη» του Γιώργου Κακοσαίου θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς αυτήν την εβδομάδα και θα κυκλοφορήσει από την Panik Records στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Τρίτη 31 Ιανουαρίου.

Την ίδια ημέρα θα κάνει πρεμιέρα και το video clip του τραγουδιού που υπογράφει ο Φοίβος.

Παράλληλα, ο Γιώργος Κακοσαίος συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στην «Ακτή Πειραιώς».


πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News