Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 4:50
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Ο Γιάννης Πάριος στο Θέατρο Γης

Ο Γιάννης Πάριος θα μας ταξιδέψει στις πιο σημαντικές στιγμές μίας τεράστιας καριέρας.

Ο Γιάννης Πάριος, μετά από ένα χειμώνα με αλλεπάλληλες sold out εμφανίσεις στην Αθήνα, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και στο Θέατρο Γης για τη μία και μοναδική συναυλία του για αυτό το καλοκαίρι, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

Ο κορυφαίος τραγουδιστής, που υμνεί τον έρωτα και σαγηνεύει την ψυχή μας με τις μοναδικές ερμηνείες του, θα μας χαρίσει μία βραδιά με τραγούδια από «όλη τη ζωή του».

Με αποσκευές τα τραγούδια 56 ετών και μία ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών, θα ερωτευτούμε, θα ονειρευτούμε, θα νοσταλγήσουμε αλλά και θα γλεντήσουμε με τα διαχρονικά νησιώτικα τραγούδια του.

Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην μπορεί να αναγνωρίσει από την πρώτη νότα της φωνής του τον Γιάννη Πάριο, έναν από τους σπουδαιότερους και πιο αγαπημένους ερμηνευτές που πέρασαν ποτέ από τη χώρα.

Ερωτικός, ευαίσθητος, απόλυτος, με μία μοναδική χροιά που έχει συντροφεύσει όλες τις ιστορίες αγάπης αλλά και γιορτής μας, ένας καλλιτέχνης που ευλογήθηκε με το εξωπραγματικό χάρισμα μιας μοναδικά μελωδικής φωνής, ο Γιάννης Πάριος ταυτίστηκε με την απέραντη θάλασσα της Ελλάδας και κατάφερε να γοητεύσει και το κοινό παγκοσμίως.

Ο Γιάννης Πάριος τραγουδάει τα κομμάτια που πια αποτελούν την ιστορία όλων μας, το soundtrack της ζωής μας, με τις απογοητεύσεις, τις ελπίδες, τις χαρές μας και εμφανίζεται στο κοινό της Θεσσαλονίκης, που λαχταράει να ξανασυναντηθεί με τον λατρεμένο τραγουδιστή.

Μαζί με την πολυμελή ορχήστρα του επί σκηνής, ο σπουδαίος Γιάννης Πάριος θα μας ταξιδέψει στις πιο σημαντικές στιγμές μίας τεράστιας καριέρας, που μας χάρισε αξέχαστες ερμηνείες.

«Ποιος Θα Συγκριθεί Μαζί Σου», «Έρχονται Στιγμές», «Θα Με Θυμηθείς», «Κόκκινο Γαρύφαλλο», «Απορώ» και τόσα άλλα τραγούδια, δικά του αλλά και διασκευές αγαπημένων του τραγουδιών.

Στο υπέροχο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης Πάριος θα μας συντροφεύσει σε ένα όμορφο βράδυ και θα δημιουργήσει μαζί μας τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Πληροφορίες

Γιάννης Πάριος
«Όλη η ζωή μου…»

Θέατρο Γης
Θεσσαλονίκη

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21:00

Διάθεση εισιτηρίων

• Online: more.com
• Τηλεφωνικά στο 211 77 00 000
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News