Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 2:43
Ξένη Μουσική

Ο FINNEAS τραγουδά για τις πίκρες και τις χαρές της νεανικής αγάπης στο «Cleats»

Ανακαλύψτε το «Cleats» του FINNEAS.

Ο πολυβραβευμένος καλλιτέχνης, τραγουδοποιός και παραγωγός FINNEAS επιστρέφει με το δεύτερο άλμπουμ του, «For Cryin’ Out Loud!», που θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου από την Interscope Records και μας δίνει ακόμη μία γεύση από τη νέα δουλειά του με το single «Cleats».

Το «Cleats» είναι ένα φωτεινό και ακαταμάχητο indie-pop τραγούδι που αναδεικνύει την ικανότητα του FINNEAS να αφηγείται ιστορίες μέσα από τη μουσική του.

Με τη χαρακτηριστική ευφυΐα του και τις παρατηρήσεις του, ο FINNEAS αυτή τη φορά εστιάζει στις πίκρες και τις χαρές της νεανικής αγάπης καθώς το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του.

Το μουσικό βίντεο του «Cleats», σε σκηνοθεσία του Isaac Ravishankara, αποτυπώνει με μαεστρία τον συναισθηματικό πλούτο του τραγουδιού.

Ο FINNEAS θα γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του με μία σειρά ζωντανών εμφανίσεων σε τρεις μεγάλες πόλεις: το Λος Άντζελες στις 3 Οκτωβρίου, το Λονδίνο στις 6 Οκτωβρίου και τη Νέα Υόρκη στις 12 Οκτωβρίου.

Με το «For Cryin’ Out Loud!», ο FINNEAS επεκτείνει τους δημιουργικούς ορίζοντες, απομακρυνόμενος από τη νοοτροπία του μοναχικού παραγωγού που δουλεύει στο υπνοδωμάτιό του και μεταβαίνει σε ένα κλασικό στούντιο, όπου ηχογραφεί ζωντανά με την μπάντα του.

Αυτή η αλλαγή προσέγγισης τον απελευθερώνει και τον οδηγεί σε ένα από τα πιο αισιόδοξα και αυθεντικά έργα του μέχρι σήμερα.

Το άλμπουμ, το οποίο ηχογραφήθηκε ζωντανά με παλιούς φίλους στο ίδιο δωμάτιο, φέρνει μία νέα πνοή στη μουσική του FINNEAS, κάτι που είναι εμφανές από τα πρώτα δύο τραγούδια που έχουν ήδη κυκλοφορήσει – το «Cleats» και το ομώνυμο τραγούδι του «For Cryin’ Out Loud!».

Το single «For Cryin’ Out Loud!» συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο, το οποίο γυρίστηκε επίσης με το σενάριο και τη σκηνοθεσία του Isaac Ravishankara.

Το 2024, ο FINNEAS υπέγραψε την παραγωγή και συνέβαλε καθοριστικά στη δημιουργία του τρίτου άλμπουμ της αδερφής του, Billie Eilish, με τίτλο «Hit Me Hard And Soft», το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο.

Οι δύο καλλιτέχνες, γνωστοί για τη στενή συνεργασία του που τους έχει σε ένα από τα πιο ταλαντούχα και καταξιωμένα δίδυμα τραγουδοποιών της εποχής μας, συνεχίζουν να δημιουργούν μουσική που εμπνέει τις νέες γενιές.

Επιπλέον, ο FINNEAS έχει συνθέσει τη μουσική για τη νέα σειρά «Disclaimer» του Apple TV+, ένα ψυχολογικό θρίλερ σε σκηνοθεσία του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη, σεναριογράφου, παραγωγού και κινηματογραφιστή Αλφόνσο Κουαρόν.

Αυτή η νέα πρόκληση δείχνει την ευελιξία του FINNEAS ως καλλιτέχνη και δημιουργού, καθώς συνεχίζει να εξερευνά νέα πεδία στην καριέρα του.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News