Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 12:25
People

Ο Έλτον Τζον αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο Έλτον Τζον εκφώνησε έναν συγκινητικό λόγο κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του επερχόμενου ντοκιμαντέρ του, *Elton John: Never Too Late*, την Τρίτη, 1 Οκτωβρίου. Ο διάσημος τραγουδιστής εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την οικογένειά του και την αγάπη των θαυμαστών του, ενώ αναφέρθηκε στις πολυάριθμες προκλήσεις υγείας που έχει αντιμετωπίσει.

Στην ομιλία του, ο 77χρονος καλλιτέχνης, ο οποίος παρακολούθησε την πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης μαζί με τον σύζυγό του, Ντέιβιντ Φέρνις, και τον σκηνοθέτη R.J. Cutler, μίλησε για την ευτυχία που έχει βρει στη ζωή του. Με χιούμορ και ειλικρίνεια, ανέφερε ότι έχει χάσει πολλά μέρη του σώματός του λόγω χειρουργικών επεμβάσεων, όμως τόνισε: «Είμαι ακόμα εδώ. Και δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά, γιατί εσείς με δημιουργήσατε».

Αναφερόμενος στον σύντροφό του και τους δύο γιους τους, Zachary και Elijah, ο Τζον δήλωσε: «Βρήκα την απόλυτη ευτυχία όταν γνώρισα τον Ντέιβιντ και όταν αποκτήσαμε τα παιδιά μας. Δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο γεμάτος και ευτυχισμένος όσο τώρα». Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2014 όταν ο γάμος μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου έγινε νόμιμος στο Ηνωμένο Βασίλειο, απέκτησε τους δύο γιους μέσω παρένθετης μητέρας το 2010 και το 2013.

Ο Τζον ανακοίνωσε επίσης την απόφασή του να αποσυρθεί από τις περιοδείες, σημειώνοντας ότι στα 77 του χρόνια έχει καταφέρει όλα όσα ήθελε στη ζωή του: «Αποφάσισα να σταματήσω τις περιοδείες γιατί τα έχω κάνει όλα. Ήμουν εκεί και τα κατάφερα».

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News