Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024, 2:51
Ξένη Μουσική

Ο Elton John συγχαίρει τη Chappell Roan για την πρωτιά της στα βρετανικά charts

Η Chappell Roan έχει βρει έναν θερμό υποστηρικτή στο πρόσωπο του Elton John.

Ο Elton John συνεχάρη τη Chappell Roan για την επιτυχία της στα βρετανικά charts.

Η Chappell Roan, μία από τις ανερχόμενες αστέρες της σύγχρονης pop σκηνής, κατέκτησε το πρώτο της No. 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο με το παρθενικό άλμπουμ της «The Rise And Fall Of A Midwest Princess», σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του, επισφραγίζοντας τη σταθερή πορεία της προς την κορυφή της μουσικής βιομηχανίας.

Το άλμπουμ Chappell Roan βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το «Brat» της Charli XCX, το «The Tortured Poets Department» της Taylor Swift και το «Hit Me Hard And Soft» της Billie Eilish.

Ο θρυλικός Elton John, γνωστός για την υποστήριξή του σε νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες, δεν άφησε αυτή την επιτυχία ασχολίαστη.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο 77χρονος συνεχάρη τη Chappell Roan για την επιτυχία της, δημοσιεύοντας μία κοινή φωτογραφία τους από μία πρόσφατη συνάντησή τους.

«Συγχαρητήρια στην @chappellroan για το πρώτο της No. 1 άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο», έγραψε.

«Η αστρονομική άνοδος μιας μεσοδυτικής πριγκίπισσας. Εξαιρετική pop μουσική που ενώνει τον κόσμο σε μία εποχή που το έχει ανάγκη», συνέχισε.

Το πρώτο άλμπουμ της Chappell Roan, με τίτλο «The Rise And Fall Of A Midwest Princess», κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2023 και πρόσφατα σημείωσε ένα νέο υψηλό και στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανεβαίνοντας στο No. 4 του Billboard 200.

Η καριέρα της Chappell Roan γνωρίζει μία ραγδαία άνοδο τους τελευταίους μήνες, όπως επιβεβαιώθηκε και με την πρόσφατη εμφάνιση της 26χρονης τραγουδίστριας στο Lollapalooza 2024, όπου συγκέντρωσε ένα από τα μεγαλύτερα κοινά στην ιστορία του μουσικού φεστιβάλ του Σικάγου.

Η υποστήριξη του Elton John δείχνει την αληθινή εκτίμησή του για το ταλέντο της Chappell Roan.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο Βρετανός καλλιτέχνης εκφράζει την αγάπη του για το έργο της. Έχει ήδη συμπεριλάβει το τραγούδι της «Red Wine Supernova» στη λίστα με τα 15 αγαπημένα του τραγούδια για το 2023.

«Υπήρξαν πολλές σπουδαίες γυναίκες φέτος, όπως οι Baby Queen, Mitski, LOONY και boygenius. Κυβερνούν τον κόσμο αυτή τη στιγμή. Πάμε κορίτσια», σχολίασε τότε.

Η δημόσια στήριξη από τον Elton John έχει οδηγήσει τους θαυμαστές της Chappell Roan να ζητούν μία συνεργασία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών.

Ο ίδιος ο John έχει εκφράσει πολλές φορές τον θαυμασμό του για τη Roan, την οποία είχε προσκαλέσει σε ένα επεισόδιο της ραδιοφωνικής εκπομπής του «Rocket Hour» στο Apple Music για να μιλήσουν για ταχεία άνοδό της.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο Elton περιέγραψε: «Σε πήρα τηλέφωνο και σου είπα: “Άκου, δεν σε παρακολουθώ, αλλά είμαι τόσο ενθουσιασμένος για την επιτυχία του άλμπουμ σου όσο κι εσύ”».

«Είναι υπέροχο να βλέπεις το πραγματικό ταλέντο να αναγνωρίζεται», τόνισε.

Η υποστήριξη από έναν καλλιτέχνη του βεληνεκούς του Elton John δεν είναι απλώς μία τιμή, αλλά και μία απόδειξη του ταλέντου και της σκληρής δουλειάς της Chappell Roan, η οποία εδραιώνει τη θέση της στη διεθνή μουσική σκηνή.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News