Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 9:21
People

Ο Ed Sheeran μας ξεναγεί στην περιοχή που μεγάλωσε

Ο Ed Sheeran μας ταξιδεύει στα μέρη όπου μεγάλωσε και τα οποία αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Με 12 τραγούδια του να έχουν ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify, ο Sheeran γιόρτασε το τελευταίο ορόσημο του τραγουδιού του «The A Team» επιστρέφοντας στη γενέτειρά του, το Framlingham στο Σάφολκ. Σε ένα βίντεο για τη σειρά «Billions Club: The Series» του Spotify, μοιράστηκε με τους θαυμαστές του τις τοποθεσίες και τις αναμνήσεις που τον διαμόρφωσαν.

Ο Sheeran αναπολεί τα παιδικά του χρόνια στο Σάφολκ, λέγοντας: «Μου άρεσε πολύ να μεγαλώνω στο Σάφολκ. Ως παιδί, ήταν σαν να τρέχεις ελεύθερος». Η ανεμελιά της παιδικής του ηλικίας και η επαφή με τη φύση επηρέασαν την καλλιτεχνική του έκφραση. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, επισκέπτεται το σχολείο όπου γνώρισε τη σύζυγό του, Cherry Seaborn, που ενέπνευσε τραγούδια όπως το «Perfect», καθώς και το κάστρο του Framlingham, το οποίο στάθηκε αφορμή για το «Castle on the Hill».

Αυτό το ιστορικό κάστρο έχει για εκείνον ιδιαίτερη σημασία, αφού εκεί περνούσε χρόνο με τους φίλους του όταν ήταν μικρός, κάνοντας αθώες δραστηριότητες, και αργότερα, στην εφηβεία, πηγαίνοντας εκεί για να πιει μηλίτη και να καπνίσει.

Η είσοδος 12 τραγουδιών του Ed Sheeran στο Billions Club του Spotify είναι ένα μεγάλο ορόσημο στην καριέρα του. Το «The A Team», το τραγούδι που τον σύστησε στο κοινό, έφτασε το ένα δισεκατομμύριο streams, προκαλώντας του συγκίνηση, καθώς θυμάται μια εποχή όπου αυτό το επίτευγμα φαινόταν αδύνατο.

Το «Bad Habits» και το «Shivers» παρουσίασαν μια νέα μουσική κατεύθυνση για τον Sheeran, με ζωντανό ρυθμό και δυναμικές μελωδίες. Η συνεργασία του με τον Khalid στο «Beautiful People» ανέδειξε την ικανότητά του να ενσωματώνει τη μοναδικότητά του με άλλους καλλιτέχνες. Το «Castle On The Hill», εμπνευσμένο από το Κάστρο του Framlingham, είναι ένα νοσταλγικό τραγούδι για τα παιδικά του χρόνια, ενώ το «Shape Of You» αναδείχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του παγκοσμίως.

**Τα υπόλοιπα τραγούδια του στο Billions Club** περιλαμβάνουν το «Perfect», ένα ρομαντικό τραγούδι για τη σύζυγό του, το «Galway Girl», με έντονες επιρροές από την ιρλανδική μουσική, και το «Happier», που εκφράζει τη θλίψη ενός χωρισμού. Επιπλέον, το «I Don’t Care», σε συνεργασία με τον Justin Bieber, και το «Photograph», ένα τραγούδι γεμάτο συναισθηματισμό για τις αναμνήσεις και την αγάπη, είναι δύο ακόμα σημαντικές στιγμές στην καριέρα του. Τέλος, το «Thinking Out Loud», ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια του Sheeran, έχει καθιερωθεί ως απόλυτο ερωτικό τραγούδι.

Για τον Sheeran, η δημιουργία μουσικής είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις προσωπικές του εμπειρίες και αναμνήσεις, καθιστώντας τα τραγούδια του αυθεντικά και συναισθηματικά. Η επιστροφή του στο Framlingham για να γιορτάσει τις επιτυχίες του δεν είναι απλά μια κίνηση αναπόλησης, αλλά μια συμβολική επιστροφή στις ρίζες του, εκεί όπου άρχισαν όλα.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News