Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024, 16:51
Μουσική

Ο Diplo κέρδισε αποζημίωση 1,2 εκατ. δολαρίων στην υπόθεση του revenge porn

«Επικράτησε η δικαιοσύνη», δήλωσε ο δικηγόρος του Diplo.

Ο Diplo κέρδισε αποζημίωση ύψους 1,2 εκατομμυρίου δολαρίων εναντίον μιας γυναίκας που τον κατηγόρησε για revenge porn.

Ο DJ και μουσικός παραγωγός, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Thomas Wesley Pentz, ζήτησε να οριστεί διαιτητής για την υπόθεση, καθώς υποστήριξε ότι η γυναίκα παραβίασε τη διπλή συμφωνία περιοριστικών μέτρων που υπέγραψαν και οι δύο τους τον Ιανουάριο του 2021.

Ένας διαιτητής που εξέτασε τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών, τάχθηκε υπέρ του Diplo και συνέστησε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες να του επιδικάσει περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια δολάρια σε αμοιβές, αποζημιώσεις, έξοδα και δαπάνες.

Η γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί, ισχυρίστηκε τον Οκτώβριο του 2022 ότι ο DJ την είχε αποπλανήσει και διένειμε στο διαδίκτυο υλικό από τη σεξουαλική επαφή τους χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Στη συνέχεια, της χορηγήθηκαν ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του Diplo, στον οποίο απαγορεύτηκε να δημοσιεύει οποιαδήποτε εικόνα της γυναίκας στο διαδίκτυο, μετά την εμφάνιση μίας σεξουαλικής φωτογραφίας της στο Twitter.

Ο Diplo διατάχθηκε επίσης να διαγράψει όλες τις φωτογραφίες της που είχε μοιραστεί στο παρελθόν.

Ο Diplo αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες και αργότερα ζήτησε και εκείνος ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της γυναίκας, με τον δικηγόρο του να δηλώνει την αθωότητα του πελάτη και να επιμένει ότι εκείνη ήταν που «παρενοχλούσε» εξ αρχής τον παραγωγό και προσπαθούσε να τον «εκβιάσει».

Μία άλλη γυναίκα κατέθεσε επίσης αγωγή τον Ιούλιο του 2021 κατηγορώντας τον Diplo για σεξουαλική επίθεση. Η αγωγή αυτή τελικά αποσύρθηκε, ενώ ο Diplo αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Ο δικηγόρος του Diplo, Bryan J. Freedman, ανέφερε σε δήλωσή του, σχετικά με τη νέα απόφαση: «Είμαστε όλοι εξαιρετικά χαρούμενοι για τον Wes και την οικογένειά του. Αυτό που συνέβη εδώ είναι απλό. Ο διαιτητής εξέτασε όλα τα γεγονότα. Αξιολόγησε τα στοιχεία αμερόληπτα. Και επικράτησε η δικαιοσύνη».

Diplo

Τον Οκτώβριο του 2021, ο Diplo υποστήριξε ότι η γυναίκα ήταν μία «εμμονική θαυμάστρια»

«Ήταν μία εμμονική θαυμάστριά μου και αφού διέκοψα κάθε επαφή μαζί της, φαίνεται ότι ο μόνος σκοπός της ζωής της είναι να διαταράσσει τη δουλειά μου, την επιχείρησή μου, να παρενοχλεί εμένα και τους στενούς μου φίλους, να μου επιτίθεται και να απειλεί την οικογένειά μου», έγραψε.

«Για να είμαι σαφής, η ΑΕ δεν ήταν ανήλικη όταν είχα συνομιλίες ή σεξουαλική επαφή μαζί της. Το παραδέχεται στα δικά της γραπτά μηνύματα», πρόσθεσε.

Ο Diplo παραδέχτηκε ότι είχε «συναινετικό σεξ» με τη γυναίκα και ότι στη συνέχεια «αντάλλασσαν μηνύματα για μερικούς μήνες».

«Υπήρχε ψιλοκουβέντα, σεξουαλικό φλερτ, μου έστελνε φωτογραφίες και βίντεο. Τελικά έγινε πολύ δύσκολο να το χειριστώ και σταμάτησα την επαφή μαζί της όταν συνειδητοποίησα ότι είχε αρχίσει να έχει εμμονή μαζί μου», συνέχισε.

«Ξεκίνησε ένας εφιάλτης σχεδόν τριών ετών όπου παρενοχλούσε και απειλούσε τόσο εμένα όσο και την οικογένειά μου και τους φίλους μου», υποστήριξε.

«Δεν θυμόμουν ποια ήταν γιατί, για να είμαι ειλικρινής, συναντώ πολλά κορίτσια στη δουλειά μου, κάτι που δεν έχω αρνηθεί ποτέ. Αλλά αρχίσαμε να μιλάμε ξανά και είχε ταξιδέψει στο Λας Βέγκας για να παρακολουθήσει ένα από τα σόου μου και είπε ότι είχε μία ομάδα φίλων που ήθελε να γνωριστούμε», πρόσθεσε.

Diplo
Maria José Govea

Ο Diplo πρόσθεσε ότι ο ίδιος, η γυναίκα και οι φίλες της «κατέληξαν όλοι να κάνουν σεξ» μετά από μία εμφάνισή του στο Λας Βέγκας.

«Άρχισε να γράφει σε ιστοσελίδες για την εμπειρία μας. Άρχισε να ακολουθεί μέλη της οικογένειάς μου, τις μητέρες των παιδιών μου και κορίτσια στα οποία έγραφα σχόλια, στο Instagram», αποκάλυψε.

«Αυτό το έμαθα μόνο ένα χρόνο αργότερα, όταν ένας ιδιωτικός ερευνητής διαπίστωσε ότι όλα αυτά προέρχονταν από την τοποθεσία της ίδιας με πολλά ονόματα», ανέφερε.

Στη συνέχεια, ο Diplo θυμήθηκε μία φορά που «κρύφτηκε στο σπίτι του γείτονά του» σε μία προσπάθεια να «αποφύγει» τη γυναίκα.

«Ο ντετέκτιβ μας είχε ανακαλύψει ότι είχαν επιβληθεί προηγουμένως περιοριστικά μέτρα εναντίον της στη Φλόριντα, αφού συγκεντρώσαμε πολλούς από τους ψεύτικους λογαριασμούς της», υποστήριξε.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News