Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 19:15
Ελληνική Μουσική

Ο Χρήστος Χολίδης δίνει όρκο αγάπης «100-0»

 

Ο Χρήστος Χολίδης τραγουδά για την αγάπη που μεταμορφώνει.

Ο Χρήστος Χολίδης, ένας από τους πιο αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, μας χαρίζει το νέο τραγούδι του «100-0».

Με τη χαρακτηριστική θετική αύρα του και τη μοναδική χροιά της φωνής του, ο Χρήστος Χολίδης μας παρασύρει σε ένα καλοκαιρινό ταξίδι γεμάτο ενέργεια και αισιοδοξία.

Το «100-0» είναι ένα τραγούδι που μιλάει για την αλλαγή που φέρνει η αγάπη στη ζωή μας.

 

Ένα τραγούδι για την απόλυτη αφοσίωση σε έναν άνθρωπο, ένας ύμνος στην αγάπη και την αποδοχή χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

«Όλα όσα θέλω είσαι / Κι είμαι όσα θες / Μες στην αγκαλιά μου σβήσε / Χίλιες αγκαλιές», τραγουδά ο Χρήστος Χολίδης, δίνοντας το δικό του χαρακτήρα στο τραγούδι.

Το σκορ «100-0» του τίτλου εκφράζει την απόλυτη νίκη της αγάπης, την ολοκληρωτική κυριαρχία της καρδιάς έναντι της λογικής: «Με κέρδισες, στο υπογράφω / 100-0»

Το «100-0» είναι ένα τραγούδι που υμνεί την ομορφιά του έρωτας και υπογραμμίζει ότι η αγάπη έχει τη δύναμη να μας μεταμορφώσει, να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους και να μας δώσει γαλήνη και ευτυχία.

 

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Χρήστο Χιώνη και οι στίχοι στον Θοδωρή Μάκρα.

Το «100-0» συνοδεύεται από ένα music video που σκηνοθέτησε ο ταλαντούχος Άλεξ Κωνσταντινίδης και μας μεταφέρει σε μία υπέροχη παραλία, όπου συναντάμε τον Χρήστο Χολίδη κάτω από τον ήλιο, συμπληρώνοντας τέλεια το καλοκαιρινό ύφος του τραγουδιού.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News