Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 5:07
Ξένη Μουσική Συναυλίες

Ο Black Coffee φέρνει το Hï Ibiza στην Αθήνα

 

Με μία εντυπωσιακή παραγωγή επιστρέφει ο Black Coffee στην Αθήνα.

Ο Black Coffee, το φαινόμενο της house μουσικής, φέρνει στην Ελλάδα την ολοκληρωμένη παραγωγή του από το περίφημο residency του στο Hï Ibiza, το κορυφαίο club του πλανήτη.

Για πρώτη φορά το εντυπωσιακό stage show με το πρωτοποριακό οβάλ σχήμα, θα περιοδεύσει εκτός της Ίμπιζας, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις της house μουσικής να απολαύσουν μία cutting edge εμπειρία.

Ο βραβευμένος με Grammy super star DJ και μουσικός παραγωγός από τη Νότια Αφρική θα παρουσιάσει αυτήν εντυπωσιακή παραγωγή την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο Faliro Sports Pavillion (Γήπεδο Tae Kwon Do) σε μία μεγαλύτερη και ακόμα πιο μαγευτική εκδοχή της.

 

O Black Coffee έχει συνδέσει το όνομά του με το Hï Ibiza χάρη στις σαββατιάτικες εμφανίσεις του, οι οποίες έχουν γίνει ένα από τα κορυφαία σημεία συναντήσεις για όσους θέλουν να απολαύσουν τη house μουσική του σήμερα αλλά και να ζήσουν από κοντά τα sets ενός πραγματικού master.

Ένα κυριολεκτικό φαινόμενο της χορευτικής μουσικής, ο Black Coffee είναι ένα από εκείνα τα success stories που πραγματικά έχουν σημασία.

Με την εκπληκτική πορεία του τις τελευταίες δύο δεκαετίες, όχι απλά μας προσφέρει διαρκώς υπέροχες μουσικές εμπειρίες, αλλά έχει κατορθώσει να φέρει στο προσκήνιο τη νέα μουσική και τους σύγχρονους δημιουργούς από μία ολόκληρη ήπειρο, την «ξεχασμένη» Αφρική.

Ο Black Coffee βρίσκεται σε μία δική του κατηγορία. Είναι ο μόνος που μπορεί να κρατάει το κοινό σε μία διαρκή ευφορία επί ώρες, δημιουργώντας μία μυσταγωγική εμπειρία που δεν βασίζεται σε εύκολες λύσεις, αλλά στην πραγματική αγάπη για το DJing και την ένωση με το κοινό.

 

Ένας πραγματικός διανοούμενος της μουσικής, επιλέγει να αφήνει τη μουσική του να μιλήσει για αυτόν.

Με απίστευτη δημιουργικότητά και με τέτοια πολυσυλλεκτικότητα στις επιρροές του, η house μουσική είναι για αυτόν η μεγάλη του αγάπη και τη χρησιμοποιεί ως ένα μουσικό όχημα που ενώνει, που μας φέρνει τον έναν κοντά στον άλλον.

Με αυτή τη συνταγή, ο Black Coffee πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία, με τα τραγούδια του να συγκεντρώνουν εκατοντάδες εκατομμύρια streams.

Τα «Drive», «Your Eyes», «Ready For You», «Superman», «Turn Me On», «Never Gonna Forget», «Deep In The Bottom», αλλά και το remix στο «In Common» της Alicia Keys είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια του που πια αποτελούν κεφάλαια της ιστορίας της house μουσικής.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο απόγειο της πορείας του, μετά τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του με το έκτο άλμπουμ του, «Subconciously», το οποίο κέρδισε το βραβείο Grammy του Καλύτερου Dance/ Electronic Άλμπουμ.

 

Κι αν οι παραγωγές του Black Coffee είναι τόσο ιδιαίτερες, τα sets του είναι -χωρίς αμφιβολία- εξωπραγματικά.

Έχει αυτόν τον μαγικό τρόπο να κινείται χωρίς καμία προσπάθεια ανάμεσα σε τόσα είδη και να σαγηνεύει το κοινό, είτε βρίσκεται στο περίφημο residency του στο κορυφαίο club Hï Ibiza, είτε στο set του για το Circle ή στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου.

Σίγουρα απολαμβάνει τη σκηνή όσο κανένας, για αυτό άλλωστε και έχει το επίσημο ρεκόρ Guiness για το μεγαλύτερο σε διάρκεια set όλων των εποχών – με 60 συνεχόμενες ώρες.

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου θα στηθεί στο Faliro Sports Pavillion μία πραγματική υπερπαραγωγή για να υποδεχθεί τον Black Coffee όπως ακριβώς του αξίζει.

Πληροφορίες

Black Coffee

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
Faliro Sports Pavillion (Γήπεδο Tae Kwon Do)

Διάθεση εισιτηρίων

• Online: more.com
• Τηλεφωνικά στο 211 77 00 000
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Viva Spot Τεχνόπολης

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News