Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 14:52
Sports

Ο Άρης κλείνει τον Άλεν Χαλίλοβιτς

Ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Άλεν Χαλίλοβιτς. Οι Θεσσαλονικείς είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Κροάτη μεσοεπιθετικό και είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξει συμφωνία, αρκεί βέβαια να μείνει ελεύθερος από τη Ριέκα.

Ο Άλεν Χαλίλοβιτς δεσμεύεται με τη Ριέκα ως το καλοκαίρι του 2024, αλλά υπάρχει διάθεση οι δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους.

Η Ριέκα θέλει να απαλλαγεί από το υψηλό του συμβόλαιο, ενώ ο Άρης φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή για δυόμισι χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα είχε δώσει το 2014 5 εκατομμύρια ευρώ στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να τον κάνει δικό της, αλλά ο 18χρονος τότε Χαλίλοβιτς δεν είχε την προσδοκώμενη εξέλιξη. 

Στη συνέχεια, πέρασε από αρκετές ομάδες όπως η Μίλαν, το Αμβούργο, η Χιχόν, η Λας Πάλμας, η Σταντάρ Λιέγης, η Χέρενφεϊν, η Μπέρμιγχαμ και η Ρέντινγκ, ενώ το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα του.

Να σημειωθεί ότι ο Χαλίλοβιτς είναι 10 φορές διεθνής με την εθνική Κροατίας, ενώ μετράει φέτος με τη Ριέκα 11 συμμετοχές και 1 γκολ.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News