Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 12:55
Media

Νίκος Σούλης: «Tο “Gucci φόρεμα” το είχαμε αγοράσει από ένα καλάθι στην Ερμού»

Ο Νίκος Σούλης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την πρώτη του συνεργασία που είχε στον χώρο της μουσικής με τον Γιώργο Μαζωνάκη στο τραγούδι “Το Gucci φόρεμα”.

“Δεν ήταν ένα πραγματικό Gucci. Παρόλο που τότε λέγαμε ψέματα στο κοινό, ότι κάψαμε ένα πραγματικό Gucci φόρεμα” είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός σκηνοθέτης.

Ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης φιλοξενήθηκε στην στήλη “Θυμάσαι” στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα Δε Γίνεται” και μίλησε για την συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Μαζωνάκη στο παρελθόν και μάλιστα δεν δίστασε να δώσει και περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το βίντεο κλιπ για “Το Gucci Φόρεμα”.

Ο Νίκος Σούλης είπε χαρακτηριστικά για την πρώτη του συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη «Το “Gucci φόρεμα” ήταν μια πολύ μεγάλη παραγωγή και η πρώτη μου συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Το περίφημο Gucci φόρεμα που το λέγαμε και το διαφημίζαμε ήταν ένα φόρεμα το οποίο το κάψαμε, αλλά το είχαμε αγοράσει από τα καλάθια της οδού Ερμού. Δεν ήταν ένα πραγματικό Gucci. Παρόλο που τότε λέγαμε ψέματα στο κοινό, ότι κάψαμε ένα πραγματικό Gucci φόρεμα. Η ιδέα για τη γούνα ανήκει κανονικά στον Γιώργο Μαζωνάκη»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News