Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 4:31
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Νίκος Οικονομόπουλος: Ρίχνει την αυλαία της περιοδείας του στο Κατράκειο Θέατρο

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ολοκληρώνει τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία του με μία μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η απόλυτη φωνή, ετοιμάζει για εσάς ένα ακόμα εντυπωσιακό υπερθέαμα ήχου και εικόνας για να ρίξει την αυλαία της καλοκαιρινής περιοδείας του.

Μετά την τεράστια επιτυχία «Έκπτωτος Άγγελος», που γκρέμισε τη χώρα, μετά τα ασταμάτητα sold out στην περιοδεία του σε Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία, μετά από μια ανεπανάληπτη χειμερινή σεζόν που έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας, ο Νίκος Οικονομόπουλος συνάντησε το κοινό του αυτό το καλοκαίρι στους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους της Ελλάδας.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος για ένα ακόμα καλοκαίρι ανέβασε τον πήχη της ποιότητας πολύ ψηλά για να σας προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία εφάμιλλη της αγάπης που του δείχνετε τόσα χρόνια.

Η τεράστια επιτυχία που σημειώνει η περιοδεία του «Epktotos Aggelos Summer Tour 2024» οδήγησε τον Νίκο Οικονομόπουλο σε μια απόφαση που θα χαροποιήσει τους χιλιάδες θαυμαστές του που τον ακολουθούν πιστά σε κάθε επαγγελματικό βήμα του.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψιν τα δεκάδες χιλιάδες αιτήματα που λαμβάνουν η εταιρεία παραγωγής και ο ίδιος, ο Νίκος Οικονομόπουλος θα προσφέρει ένα μεγαλειώδες φινάλε στην καλοκαιρινή περιοδεία του, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, με αυτό τον τρόπο θέλει να ικανοποιήσει και να ευχαριστήσει το κοινό της Αττικής, καθώς θα αργήσει να το συναντήσει ξανά, λόγω των εμφανίσεών του στη Θεσσαλονίκη και στο νυχτερινό κέντρο «Πύλη Αξίου», που θα ξεκινήσουν στις 6 Σεπτεμβρίου.

Το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας ετοιμάζεται να υποδεχθεί μια από τις πιο λαμπερές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, με την αδιαμφισβήτητη φωνή του και την εκρηκτική σκηνική του παρουσία, υπόσχεται να προσφέρει στο κοινό ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, συμπεριλαμβανομένου φυσικά του «Έκπτωτος Άγγελος» και αγαπημένα τραγούδια από παλαιότερους δίσκους του.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία έχουν ήδη κυκλοφορήσει και, όπως ήταν αναμενόμενο, η ζήτηση είναι τεράστια.

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, ο Νίκος Οικονομόπουλος θα κλείσει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο μια ακόμη επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πληροφορίες

Νίκος Οικονομόπουλος

Epktotos Aggelos Summer Tour 2024
Grand Finale

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Ώρα έναρξης: 21:00

Διάθεση εισιτηρίων

Ticket Services
– Online: www.ticketservices.gr
– Τηλεφωνικά: 210 72 34 567
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News