Τετάρτη 28 Φεβρουάριος 2024, 1:30
Πολιτική

Νίκη Κεραμέως: Θα προχωρήσουμε σε 3.700 διορισμούς εκπαιδευτικών

Σε 3.700 διορισμούς εκπαιδευτικών θα προχωρήσει φέτος το υπουργείο Παιδείας, όπως ανέφερε η Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

«Για 12 χρόνια, από το 2008 έως το 2020 δεν είχε διοριστεί ούτε ένας εκπαιδευτικός. Και ακούγαμε συνεχώς για κενά στα σχολεία. Τα τελευταία 3 χρόνια έχουμε διορίσει σχεδόν 25 χιλιάδες εκπαιδευτικούς. Φέτος, θα προχωρήσουμε σε άλλους 3.700 διορισμούς εκπαιδευτικών, αγγίζοντας τους 28.500 μόνιμων εκπαιδευτικών», είπε χαρακτηριστικά η Νίκη Κεραμέως.

«Επενδύουμε σε ό,τι πολυτιμότερο έχει η εκπαίδευση προκειμένου να χτίσουμε σταθερους δεσμούς μεταξύ των μαθητών και της εκπαιδευτικής κοινότητας», πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα για την πρόταση του κ. Ανδρουλάκη, η κα Κεραμέως απάντησε: « Εξεπλάγην. Αυτό το οποίο είπε ο κ. Ανδρουλάκης είναι θεσμική ασέβεια. Δεν μπορείς να λες ψηφίστε με αλλά είναι άγνωστος Χ ποιος θα είναι ο Πρωθυπουργός».

Και επισήμανε: «Η ΝΔ, με τα λάθη, τις παραλείψεις, αλλά έχουν γίνει πολλά τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω ότι οι πολίτες θα μας κρίνουν για το συνολικό έργο. Εμείς επιδιώκουμε μία αυτοδύναμη κυβέρνηση. Αυτοδύναμη δεν σημαίνει απαραίτητα μόνο με στελέχη της ΝΔ. Επιδιώκουμε την αυτοδυναμία προκειμένου να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις».

πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News