Κυριακή 8 Σεπτέμβριος 2024, 5:26
Ελληνική Μουσική

Νέο Τραγούδι από τον Νίκο Βέρτη: “Ας Τους Να Λένε”

 

«Άσ’ Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης εξυμνώντας τον αληθινό έρωτα.

Ο Νίκος Βέρτης, ο δημοφιλής ‘Έλληνας τραγουδιστής, σε μία καλοκαιρινή έκπληξη για τους θαυμαστές του κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Άσ’ Τους Να Λένε».

Το «Άσ’ Τους Να Λένε» είναι ένα τραγούδι αφιερωμένο στον αληθινό έρωτα, σε εκείνον που ξεπερνά κάθε εμπόδιο και κάθε κριτική και αγνοεί τα κακόβουλα σχόλια.

Ο Νίκος Βέρτης, με τη χαρακτηριστική ερμηνεία του, μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο όπου μόνο η αγάπη μετράει και εξυμνεί την αφοσίωση, την εμπιστοσύνη και τη δύναμη που δίνει ο έρωτας, αδιαφορώντας για τα σχόλια των άλλων.

 

Η μουσική του τραγουδιού, όπως πάντα, φέρει την προσωπική σφραγίδα του Νίκου Βέρτη ενώ τους στίχους έχει γράψει η γνωστή στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου.

Η δοκιμασμένη δισκογραφική συνύπαρξή τους μας έχει χαρίσει ήδη αγαπημένες επιτυχίες όπως τα «Θύμωσε Απόψε Η Καρδιά», «Έχει Τελειώσει», «Ήρθες», «Θα Έπρεπε Να Ντρέπεσαι», «Αδιαφορείς», «Φύγε» και τα πιο πρόσφατα «Σε Άφησα Στο Χθες (Είσαι Τρελή)» και «Αργήσαμε Καρδιά Μου».

Η συνεργασία του Νίκου Βέρτη με την Όλγα Βλαχοπούλου έχει αποδειχθεί στο παρελθόν ιδιαίτερα γόνιμη και το «Άσ’ Τους Να Λένε» δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το τραγούδι ξεχωρίζει για τους αισιόδοξους στίχους και τη δυναμική μουσική του, που συνδυάζει σύγχρονα και παραδοσιακά στοιχεία, ακολουθώντας το χαρακτηριστικό ηχόχρωμα των τελευταίων επιτυχιών του Νίκου Βέρτη.

 

Το εξαιρετικά προσεγμένο αποτέλεσμα συμβαδίζει στην υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει τον Νίκο Βέρτη και ταιριάζει απόλυτα στο μουσικό ύφος του, αποτυπώνοντας με ακρίβεια το όραμά του.

Το «Άσ’ Τους Να Λένε» αποτελεί ένα μικρό δείγμα από το νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Νίκου Βέρτη, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Με βάση αυτό το τραγούδι και τις προηγούμενες κυκλοφορίες του, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ο Νίκος Βέρτης μας έχει ετοιμάσει ένα ακόμη εξαιρετικό δίσκο, γεμάτο με μεγάλες επιτυχίες.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News