Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 4:26
Ελληνική Μουσική Συναυλίες

Νατάσσα Μποφίλιου: «Κάτι Καίγεται» στο Θέατρο Λυκαβηττού

Η Νατάσσα Μποφίλιου ολοκληρώνει τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία της στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, μία από τις πιο χαρισματικές και αγαπημένες φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, ετοιμάζεται να προσφέρει μία μοναδική μουσική εμπειρία στο κοινό της Αθήνας.

Μετά από μία σειρά εκπληκτικών εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα με μεγάλες συγκινήσεις που προσέφερε στο πολυπληθές κοινό της, η Νατάσσα Μποφίλιου θα κλείσει τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία της με μία αξέχαστη συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου.

Η νέα παράσταση της Νατάσσας Μποφίλιου αποτελεί ένα ακόμα αποκορύφωμα της δημιουργικής συνεργασίας της με τον καταξιωμένο συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη και τον ταλαντούχο στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο.

Η πιο δημιουργική τριάδα του ελληνικού τραγουδιού έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που καθηλώνει το κοινό, συνδυάζοντας αγαπημένα τραγούδια από την πλούσια δισκογραφία της Νατάσσα Μποφίλιου με ολοκαίνουργιες δημιουργήσει.

Ένα από τα πιο συναρπαστικά στοιχεία της παράστασης είναι η παρουσίαση των νέων τραγουδιών από τον πρόσφατο δίσκο της Νατάσσας Μποφίλιου με τίτλο «Κάτι Καίγεται», ένα άλμπουμ που ανέδειξε για άλλη μία φορά τον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο εκφράζεται συναισθηματικά μέσω της μουσικής.

Η Νατάσσα Μποφίλιου θα συνοδεύεται από μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών, ο καθένας με πλούσιο ταλέντο και εμπειρία στον χώρο.

Συμμετέχουν οι Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο), Άρης Ζέρβας (τσέλο), Γιώργος Μπουλντής (ηλεκτρικό μπάσο, synth bass), Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα, programming), Γιώργος Καρδιανός (ηλεκτρική κιθάρα), Γιώργος Κάστανος (σοπράνο σαξόφωνο, άλτο σαξόφωνο, πλήκτρα), Κώστας Σαπούνης (τρομπέτα) και Βαγγέλης Χαμριστσάκ (τρομπόνι).

Η άμεση επαφή μεταξύ της Νατάσσας Μποφίλιου και του κοινού, η ενέργεια που θα ρέει στο χώρο και η μοναδικότητα κάθε ζωντανής ερμηνείας θα δημιουργήσουν την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού μία ατμόσφαιρα που θα συγκλονίσει.

Πληροφορίες

Νατάσσα Μποφίλιου

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου
Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Ώρα έναρξης: 21:00

Διάθεση εισιτηρίων

Ticket Services
– Online: www.ticketservices.gr
– Τηλεφωνικά: 210 72 34 567
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News